2

Е мили Тротинетката се похвали в социалните мрежи с напомпаните си цици.

Скандалното блонди Даниел Йорданов публикува снимка, на която бюстът му може да съперничи на гърдите на някоя силиконка.

Потребители в социалните мрежи веднага забелязаха уголемените цици на Емили и заваляха както коментари, така и закани срещу трансмомичето.

„Колко струваха циците“, попита любопитен младеж. „Първо аз съм хомо и ходя със жени! ? и Второ аз никога не мога да съм само с един човек - имам 10 гаджета лесбийки", отговаря светкавично Тротинетката.

Дали трансмомичето се е подложило на операция, за да уголеми бомбите или е от хормоните които приема, остава загадка засега.

Едно е сигурно и то е, че след Коледа инструментът му ще бъде клъцнат.

Това стана ясно от пост на Тротинетката, в който споделя, че операцията за смяна на пола ще се проведе през януари 2024 година в Блеград, Сърбия.

През септември Емили и Тихомир изпаднаха в конфликт с общата си приятелка - 31-годишната софиянка Елизабет Зарева. През този месец ексатлетът й бе обещал сватба, но вместо това Елизабет се пресели при нов мъж - Момчил Станков от Варна.

Малко след това новият избраник на Елизабет налетял на Емили и Тихомир във варненско заведение и дори нокаутирал Емили, която при самозащита го фраснала с пепелник по главата.

Любителката на високи скорости и бившият културист спечелиха делото в предаването "Съдебен спор" миналия месец, който отсъди бившата им приятелка Елизабет да плати щетите за извършения от нея погром в апартамента на Тихомир и да върне подарения й от Емили мобилен телефон.