0

П окойният изпълнител Лиъм Пейн имаше сложни взаимоотношения с някои от бившите си колеги от групата One Direction – включително един, който той „абсолютно мразеше“.

СЛЕД СМЪРТТА НА ЛИЪМ: One Direction със съвместно изявление!

Пейн почина на 16 октомври, след като падна от балкон на хотел CasaSur в Буенос Айрес, Аржентина, а най-вероятната причина за инцидента са алкохол и наркотици.

Неговите бивши колеги от групата – Хари Стайлс , Найл Хоран , Луис Томлинсън и Зейн Малик – излязоха с общо изявление в четвъртък вечерта (17 октомври), в което нарекоха Лиъм „брат“, когото „много обичаха“. „Спомените, които споделихме с него, ще бъдат съкровени завинаги“, пише в него.

Въпреки това, Лиъм не винаги се разбираше с другите членове на групата, която беше създадена в предаването X Factor през 2010 г. Групата се раздели през 2016 г.

Оттогава и петимата членове разказаха за различни съперничества и спорове. Най-забележителният беше Зейн, който каза, че момчетата в групата предимно не са се понасяли. „Мисля, че винаги съм искал да си отида, от първата година, наистина”, призна той в интервю.

ПРЕДИ СМЪРТТА МУ: Алкохол и наркотици в стаята на Лиъм Пейн!

Известно е, че Лиъм и Зейн имат напрегнати отношения. Говорейки за разбирателството им в подкаста Impaulsive на Logan Paul , Лиъм призна, че „не харесва“ Зейн, но изпитва симпатии към него заради начина, по който е бил възпитан. „Има много причини, поради които не харесвам Зейн и има много причини, поради които винаги, винаги ще бъда на негова страна. След като разбереш през какво е преминал, за да стигне до този момент, а също и дали изобщо е искал да бъде там...”, призна той.

Зейн не беше единственият член на групата, с когото Лиам е имал проблеми. През 2019 г. той призна, че в началото той и Луис са се мразили. „Той искаше да бъде лидер, а аз си правех каквото искам. Така че в началото изобщо не се разбирахме. Мразехме се, беше толкова смешно. Наистина лошо. Скрихме го добре“, обясни той.