0

59-годишният певец Ерос Рамацоти е на крилете на любовта. След проваления брак с първата му съпруга Мишел Хунзинкер, връзката с парагвайския модел Клаудия Галанти и развода с последната му жена Марика Перегринели, Рамацоти намери утеха в обятията на брокерката на недвижими имот Далила Джелсомино, която е с 24 години по-млада от него. 

Рамацоти направи своите фенове съпричастни към неговото щастие и се обясни на новата си изгора. 

"Не слушайте думите на хората. Любовта е глуха, упорита, тя няма възраст, тя прави добро, тя не се крие, тя учи, тя расте, понякога е жестока и понякога прекрачва границите. Тя също има тъмна страна, ирационална. Красива е, но в същото време непозната. Нека изживеем тази любов докрай. Всички. Без страх. Обичам те", написа Ерос в социалната мрежа, където помести снимка на Далила, на която е готов да я целуне. 

Според Corriere della Sera Джелсомино е родена и израснала в Милано, където е била съученичка на актрисата Матилде Джоли. По-късно Далила, мотивирана от майка си, се впуска в света на модата, но не успява да блесне на подиума и се насочва към бизнеса с планиране на събития. През 2016 г. Далила решава да промени коренно живота си и се мести в Мексико, където живее и до днес.

Според множество италиански медии Рамацоти и Джелсомино са се запознали през пролетта на 2022 г. чрез общи приятели, но са запазили връзката си в тайна до октомври миналата година, когато певецът отпразнува рождения си ден на Канкун.