0

Г ол фен уплаши до смърт певицата Били Айлиш. Мъжът успял да се промъкне в дома й в Лос Анджелис незабелязано, пише TMZ.

В понеделник изпълнителката се прибрала в дома си около 19:30 вечерта. Не очаквала обаче да завари 23-годишния Реймънд Блек, който някак успял да се промъкне в дома й безпрепятствено.

Били твърди, че разполага със записи от охранителните камери, на които се вижда как Блек се мотае в дома ѝ в Лос Анджелис в понеделник след обед, разхожда се из имота, съблича се и се къпе в басейна й, докато чака тя да се прибере.

Тя разказва още, че когато се прибрала вкъщи и включила светлината в хола се уплашила до смърт, защото именно тогава видяла Блек, който се мотаел без риза в двора й, делял ги само стъклен прозорец.

Били веднага се обадила на 911. Полицията пристигнала в дома ѝ за броени минути. Униформените претърсили имота, но не открили Реймънд.

След това служителите на реда огледали около имота и в крайна сметка успели да открият Блек в близост до дома на певицата и го арестували.

Припомняме, че наскоро Айлиш поиска да бъде издадена ограничителна заповед срещу мъж, за когото твърдеше, че е проникнал безпрепятствено в семейното ѝ жилище.