0

Б рук Шийлдс е била приета в безсъзнание в болница в Ню Йорк заради тежък припадък и се събуди с Брадли Купър до нея. Това разкри самата 58-годишна актриса и модел в интервю за Glamour.

Инцидентът се случил на 7 септември миналата години и породил сериозни опасения за здравето на Брук Шийлдс. Припадъкът й бил диагностициран като тонично-клоничен припадък т.с. най-опасния вид епилептичен припадък. 

Актрисата се подготвяла да излезе на сцената за своето собствено шоу, посветено на жените, когато се почувствала странно и дезориентирана. Ситуацията се влошла, след като Брук се отправила към ресторант. Изведнъж всичко и притъмняло и ударила главата си в стената. “От устата ми излизаше пяна”, разкри актрисата и обясни, че минути по-късно се е озовала в линейка с кислородна маска на лицето. 

Когато се върнала в съзнание, установила, че колегата и Брадли Купър бил до болничното й легло и я държал за ръката. 

Първоначално тя помислила, че е мъртва, след което мистерията с присъствието на актьора била обяснена. Сомелиерът в ресторанта, в който се почувствала зле, се опитал да открие съпруга й Крис, но вместо това се отзовал асистент, който извикал друг асистент и той на свой ред се свързал с Брадли Купър, който случайно бил в района и се качил в линейката с нея.

Шийлдс е настанена в интензивно отделение. След поредица от тестове се оказало, че кризата е причинена от дефицит на натрий, вероятно защото тя консумирала твърде много вода.