0

В иктория Пенелова е въздушен акробат, добър плувец и бивша гимнастичка. Най-екстремното нещо в живота ѝ е да виси от мост на въздушни воали - мостът е бил висок 10 метра. Участва в кастинг битка срещу Михаела и въпреки че загуби, влезе в сезон 5 на "Игри на волята" заради забележителното си представяне на Арената.

Виктория от "Игри на волята" се изпусна за най-засрамващия си секс момент, участвал и брат й! (ВИДЕО)

Тя отпадна на крачка от финалите след многокомпонентна и оспорвана битка от Михаил, но това не сломи духа й. Ето как отговори откровена до дупка Вики в забавния блиц "F*ck, Marry, Kill" и кой се оказа най-привлекателният за еня мъж в риалитито:

ДЕНИСЛАВА, ВИОЛЕТА, ОРЯШКОВА

F*CK: F*CK за Денислава, защото смятам, че тя е една от най-красивите жени в предаването досега. Млада е, хубава е, нямам какво да кажа повече за нея.

MARRY: Със сигурност Оряшкова. За мен Мими беше най-честният, най-чистият и най-искрен играч. Затова и толкова близка си станах с нея. Така че веднага си я взимам за жена. А пък и тя е мъжка жена, така че.

KILL: Виолета е единствената, която не можах да опозная, но доколкото знам, доколкото е казвала и самата Дени - тя е Круела Девил в това предаване, така че при нея правим KILL.

МИХАИЛ, МОМЧИЛ, ДУНЕВ

F*CK: Давам F*CK за Михаил. Дори на Арената ми се подиграха. Нямам нищо към него, но е факт, че той е един от най-добре изглеждащите в Игрите. Най-близко до моите години е, така че веднага избирам него. Много съжалявам за приятелката му. Искам да знае, че нямам никакви чувства към него.

MARRY: Момчил ще бъде моят мъж. За него ще бъде MARRY, тъй като доколкото знам, той е много сериозен в тези отношения. Виждам колко много му липсваше приятелката му, как даваше всичко за нея на игрите, само и само да може да получи своят видео разговор. Такава лоялност и такава отдаденост е нещо, което със сигурност аз бих търсила.

KILL: За Дунев... Много добре игра, много достоен човек, ама в момента нямам друг избор освен да му тегля куршума и на него. Той няма социални мрежи, няма да знае, че е умрял.

МАРТИН, МАСТАГАРКОВ, РЪЛЕВ

F*CK: Давам F*CK за Мастагарков. Смятам, че Благо беше най-видимо атрактивният мъж в това предаване, няма какво да се лъжем. Предполагам, откъм външен вид, е ергенът за много жени, така мога да кажа.

MARRY: Рълев не го познавам, но ще се оженя за него. Ще бъде сватба на сляпо. Просто доколкото знам, Мартин е човек на нощния живот и не знам дали бих искала да се обвържа с него по такъв начин.

KILL: Така че, съжалявам Марти, чао си. Еми... даже си имам доводи.