0

В иолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в пети сезон на “Игри на волята”. Тя отпадна на крачка от големия финал.

47-годишната бизнесдама от 23 години живее в най-големия град в американския щат Флорида - Джаксънвил. Собственик е на агенция за недвижими имоти и менажира къщи на стойност 100 милиона долара. Управлява над 60 служители. Дъщеря е на легендата на Левски - Стефан Стайков-Заека. Занимавала се е професионално с бодибилдинг.

Виолета бе един от най-изявените стратези за сезона. Участваше заедно с дъщеря си Денислава. Те останаха последната оцеляла двойка в ТОП 8.

Колко заможна е Виолета от "Игри на волята"?! (ВИДЕО)

СЛЕД ОТПАДАНЕТО СИ: Радо от "Игри на волята" изригна срещу Виолета! (ВИДЕО)

Зад кадър след отпадането си от екстремното риалити бизнесдамата попиля един от участниците и това не е Мартин Николов - Елвиса, с когото беше в тежък конфлик!

Ето как отговори Виолета в блица "F*ck, Marry, Kill", като в свой стил на никого не спести нищо:

МАРТИН, МАСТАГАРКОВ, МИХАИЛ

KILL: Е, Мартин... KILL. Той е само за трепане. Няма две мнения по въпроса.

MARRY: Мастагарков е MARRY. Той е много готин човек обаче все още е прекалено чувствителен и прекалено наивен. Но е добър... Той е много голям добряк.

F*CK: Мишо е F*CK. Той ми е малко безличен. Меко казано безличен. Затова на него даже и една вечер му е много. Нищо мъжкарско няма в него, въпреки че се опита да е мъжкар, ама не му се получи.

МОНИКА, ВИКТОРИЯ, ОРЯШКОВА

KILL: Лисана - Виктория направо я трепаш. Това, където го видиш... трябва да го трепаш.

MARRY: Оряшкова... С нея не съм имала възможност да играя и да я опозная, но от това, което съм виждала на Арената... ще я сложим като MARRY.

F*CK: И Моника... Моника - готвачката обърка формата. Трябваше да ходи в "Hell’s Kitchen", вместо да дойде тук. На терен обяснява как мусака се готви. Това е абсурдно, така че тя ще е F*CK.

ДЕНИСЛАВА, РЪЛЕВ, ДУНЕВ

KILL: Дунев е KILL. Дунев ще го трепаме, защото другите двама са ми на сърце.

MARRY: Винаги Дени. Дени е сърцето на мама.

F*CK: Рълев е F*CK и... Той е повече от това. Той е изключителен между другото. Аз съм го казала, че за неговите години... това, което прави е уникално. И като човек, и като играч.