0

Н яма нищо по-хубаво от това, когато една вещ стане ненужна, да влезе в употреба на друг човек. Точно в такива случаи, когато им е време да се разделят с нещо, родните инфлуенсъри превръщат личните си профили в социалните мрежи в своеобразни платформи за продажба, а от сторитата им сме виждали какво ли не. Всъщност ето какво!

Автомобили

Само в България, когато някой си купи нова кола, го питат коя година е произведена. Така някой освен че ще каже коя е годината, ще каже и на кого е била въпросната кола. Тази година с личния си автомобил се раздели поп-фолк певицата Мария. Тя беше и звездата, поискала най-много за колата си - € 230 хиляди. 

По-късно колите си обявиха за продан Пиленцата от Монако и поп-фолк певицата Лидия. Пиленцата още се мъчат да вземат тройна на пазарната цена за семейната трошка.

Instagram

Жилища

Сещаме се и за други звезди, продавали жилищата си, но няма как да не споменем преди всичко имота на Луна, който тя продаваше за 1 милион лева.

Причината не е само локацията и размера му. Ставаше въпрос за аристократично място, което оказва благотворен ефект върху психиката. Така Луна описа имота. 

Именно от този апартамент беше снимана и част от "Черешката на тортата" с нейно участие, а кадрите показваха впечатляващ кич в златисто навсякъде.

Дрехи

Сузанита, Биляниш, Андреа, Галена, Мика Стоичкова са само част от родните звезди, които продават дрехите си онлайн.

Instagram

Тези на Мика са на най-народни цени и най-народни брандове, но останалите не си поплюват в сумите, които са обявили за парцалките, от които искат да се отърват.

Чинии

И това се случи в родния хайлайф. Позабравената поп-фолк певица Вероника продаде цялата си посуда - чинии, вилици, лъжици. Става въпрос за тези от нейно заведение, което не се увенча с успех и ѝ се наложи да търси каквито и да са пари за оборудването. 

Холна гарнитура

Какво бихте казали за диван, фотьойл и холна маса, които крещят "кич". Защото точно такива продаваше Джулиана Гани.

Instagram

* Източник: Vbox7