0

К метът на Брюксел е поканил Лили Иванова на официална делова среща ден след големия концерт на примата ни там.

Звездата на българската естрада ще мине през парадния вход, който ще бъде отворен специално за нейното посещение. 

Феномен 

Най-голямото име в българската поп музика ще изнесе специален концерт в Брюксел на 6 март в емблематичната зала "Флаже". Лили Иванова ще зарадва почитателите си с бутиков концерт на живо с песни от богатия й репертоар.

САМО ЗА ТУЗАРИ: 600 лв. билет за Лили!

Събитието е по покана и под патрона на евродепутата Илхан Кючюк. Малко след като в Белгия разбрали за присъствието на певица от такава величина дошла и поканата за среща от кметството в Брюксел, съобщиха за „Телеграф“ от пресцентъра на певицата.

„За тях певица като Лили е феномен, поканата е лично към нея от кмета на Брюксел, става дума за делова среща. Специално за срещата ще бъде отворен и парадният вход, който се отваря само за гости от най-високо ниво, оттам са минавали при посещението си личности като Барак Обама и кралят на Великобритания Чарлз III“, разказа Николай Недеков - пиар на звездата.

Лили цака с билети Любо Киров!

Така на 7 март кметството в Брюксел ще отвори врати за Лили Иванова. 

Места 

Междувременно стана ясно, че билетите за най- евтината зона вече са свършили. „Билетите от 100 евро вече са изчерпани напълно, много малко има от 140“, добавиха от организаторите.

ОТ СКЪПОТО: Лили облечена за 10 бона на концертите (СНИМКА)

Зала „Флаже“ разполага с 800 места и е институция за белгийците.