0

З вездите от "Спайдърмен: Няма път към дома" Том Холанд и Зендая планират общото си бъдеще, съобщава US Weekly, като се позовава на източник, близък до двойката. 

Според медията Том и Зендая гледат сериозно на взаимоотношенията си. Актьорът и неговата красива колежка попаднаха в полезрението на папараците, откакто разкриха, че изпитват романтични чувства един към друг не само на екрана.

Според слуховете Холанд и Зендая са готови да направят следващата стъпка и да официализират връзката си.  

„И двамата са в режим на установяване и планират истинско бъдеще заедно“, заявява източникът на медията. 

Двойката се срещна за първи път през 2016 г. на снимачната площадка на “Спайдърмен: Завръщане у дома”. В лентата Том Холан играе Питър Паркър, а Зендая неговата любима Мишел Джоунс, известна още като Ем Джей. Том и Зендая успяха да запазят за известно време в тайна връзката си, но тя бе разкрита от журналисти през юли 2021 г., когато бяха заснети да се забавляват заедно. 

Холанд вече заклейми любопитството на репортерите, които се намесват в личния живот на знаменитостите в интервю за списание GQ.

„Един от недостатъците на нашата популярност е, че вече не контролираме собствения си личен живот. В момента, в който медиите надушат, че двама души изпитват силни чувства един към друг, намират за необходимо да го споделят с целия свят, коментира през ноември Том. 

Въпреки това Холанд подкрепи изявата на любимата си Зендая, която се снима за корицата на италианското издание на модната библия Vogue през юни. Звездата от “Еуфория”, която обяви, че е сбъднала мечтата си да се появи на корицата на списанието, носеше искряща сребриста рокля на Valentino. Фотографиите бяха публикувани в официалния профил на 25-годишната актриса в Instagram, а Холад коментира поста на любимата си, като постави няколко емотикони на влюбени човечета.