1

С иликоновата бомба Катрин Йорданова от Варна, прочула се като Мис Джигит, е спипана, че кара скъпарския си Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe C217 без колан. Това дало повод на двойката пътни полицаи, изпълняващи наряд на столичната улица "Атанас Манчев", да й подадат стоппалка, научи „Телеграф“.

Мис Джигит социално слаба, отървава глобите!

След като я спрели за рутинна проверка обаче, униформените се усъмнили от външния й вид. Преценили на основание анализ и оценка на риска, че джигитката е потенциален употребител на високорискови наркотици.

СТЪЖНИ Ѝ СЕ: Мис Силикон проговори за ареста, пуснаха я срещу тлъста гаранция! (ВИДЕО)

Гражданин

Така всъщност й подали да духа дрегера и лъснала истината – светнала на кокаин, а после пробата й за урина потвърдила, че е смъркала бял прашец. В четвъртък от Софийската районна прокуратура обявиха, че започват проверка за ново нарушение, извършено от госпожица Йорданова. Съвестен гражданин е подал сигнал, че жена с мерцедес шофира рисково по столичния булевард „История славянобългарска“, известен сред провинциалното население на район „Надежда“ като улица „202“.

НЯМА ПРОШКА: Нападнали Мис Джигит с бокс и юмруци! (ВИДЕО)

Проверка

Във видео, заснето от гражданина, се вижда, че докато Катрин шофира, прави маневри на зигзаг. Кадрите кореспондират с качено клипче от самата джигитка в инстаграма й от същия ден и час. На тях пък се вижда как тя гали кученце и не държи волана на автомобила си с ръце. По-късно въпросното клипче бе премахнато, но бдителни граждани са го свалили и предоставили на прокурора. След запознаване със сигнала наблюдаващият прокурор е преценил, че за да бъдат установени обстоятелствата по случая, е необходимо да се извърши проверка. Такава е възложена на 02 РУ-СДВР