0

В зривяват Захари Бахаров на стелт подводница, а Том Круз разследва какво се случва под и над водата. Това произлиза в тръгващия от петък по кината седми филм от поредицата „Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа“. При премиерните прожекции на филма по света и у нас се разбра, че както „Телеграф“ пръв съобщи навремето, Захари Бахаров има важна роля, на която се гради действието.

Начало

Бахаров е в ролята на руснак. Въпросната подводница е невидима за радарите и не само за тях. Тя си щъка насам-натам из моретата и океаните на планетата. Носи опасни товари. И се случва така, че подводницата гръмва. А Итън Хънт – героят на Том Круз в поредицата „Мисията невъзможна“, трябва да разбере какво е произлязло на подводницата, кой и за какво я гръмнал.

Това не се случва до края на филма, но предстои да разберем дали ще станат ясни нещата със следващата втора част на „Мисията невъзможна: Пълна разплата“ или мистерията ще се разкрие след още няколко филма.

В седмия екшън от „Мисията невъзможна“ има и още едно българско участие – на Доротея Толева.  Тя игра заедно с Бахаров и в БГ филма „Шекспир като улично куче“. Тук е в ролята на руски агент.

Редица

„Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа“ е поредният успех за Захари Бахаров в голяма холивудска продукция. Първо бе сериалът „Игра на тронове“, където игра героичен предводител на едно от племената отвъд Вала, който загина в битка със силите на студа. Най-сериозното му постижение е в актуалния сериал „Куци коне“, където героят му е руски шпионин и е големият враг на героя на Гари Олдман.

Сега с „Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа“ обаче Бахаров се издига на ново равнище. Миналата година той си пусна снимка как частен самолет го превозва (както „Телеграф“ разкри) за снимките на „Мисията“ с Том Круз, а БГ актьорът се ширеше свободно из летателния апарат.