0

Г рафа замина с жена си на юг, в Италия, за националния празник - Деня на Освобождението на България, видя репортер на „Телеграф“.

В събота звездата на българската музиката отлетя от софийското летище за красивия италиански град Неапол заедно с жена си Мария и двете им деца - баткото Крис и по-малката му сестричка Никол.

Спортно

Графа бе облечен спортно, но стилно. Както обикновено, така и сега предпочете да бъде предимно в гамата на черното. Но пък носеше доста шарена раница на прочуто дуо италиански дизайнери. Бе обут в кецове. Цялото семейство бе заложило за пътуването на комфортния спортен стил. Но с маркови дрехи и обувки.

Телеграф

Както винаги, така и сега Графа се държеше приятелски и общуваше с разпозналите го фенове. Той от години е сред малкото родни звезди, които могат да бъдат забелязани дори в най-обикновен магазин и винаги се държи приветливо, без да се надува.

Графа събирал шишета, за да си купи сладолед (ВИДЕО)

И сега предпочете да си се нареди на опашката, вместо да използва привилегиите на звездния си статут.

Везувий

Почти всеки турист в Неапол се катери на планината Везувий и разглежда забележителностите на Помпей, унищожен от изригването на вулкана през 79 г. Този път обаче има и солидна групичка българи, които летяха и за мача на Наполи и Ювентус. Графа не каза дали и той ще посети със сина си мача.

Телеграф

Иначе Неапол този уикенд гъмжи от културни събития. Преди време самият изпълнител сподели с „Телеграф“ , че когато е на почивка, се опитва наистина да се отдели от работните ангажименти и да мисли повече за семейството си.

Графа се обясни в любов на съпругата си

Така и през лятото на миналата година той замина на пътешествие из Родопите, където се отдаде на туризъм из слабопосещавани места и с екстремни спортни преживявания.