0

П оп певецът Владимир Ампов - Графа се обясни в любов на съпругата си Мария по време на грандиозния концерт, който изнесе на стадион „Васил Левски“ в събота вечер.

По време на изпълнението на песента „Вселена“ той качи на сцената любимата си, без да я бе предупредил за това, и сподели с всичките над 20 000 души колко много я обича. „Най-трудно беше да не се издадем пред нея“, каза емоционално Графа и просълзи голяма част от дошлите на стадиона.

Шоу

Съботният следобед започна с DJ Burlak & DiMO BG, последвани от невероятните младежи от Junior Band, които се погрижиха за правилната музикална настройка на публиката. Малко след 20 часа, когато вече беше почти тъмно, на сцената се появи и Графа с цялата си банда и момичетата от ЛаТиДа. Купонът започна с много слънчево настроение с хитовете „Слънце в очите ти“ и „Ти грееш“. Заедно с тях изгряха сценичното осветление, мултимедия и пироефекти. Публиката избухна в аплодисменти, еуфорията се носеше във въздуха в Борисовата градина и заразяваше всички там. Нов заряд от емоции се пръсна, когато Графа покани на сцената гол майстор №1 на България Димитър Бербатов и децата от фондацията му. Бившият футболист покани на сцената 16-годишният пианист Ивайло Василев, дете на фондацията му. Специално за него Графа аранжира за пиано песента „Никой“. Ивайло излезе уверено на голямата сцена и спря дъха на публиката с виртуозното си изпълнение.

Родители

На спектакъла Графа представи две песни, написани за родителите му. Първата „Утеха“ от последния му албум е за баща му Кирил Ампов, който присъстваше на събитието. Влади Ампов използва обявяването на песента да напомни на публиката да обича и да цени родителите си. „Последната песен“, която е посветена на майка му Тони Ампова, беше и последната от сетлиста на концерта. Небето над стадиона се изпъстри от красива заря, която внесе още настроение и предизвика допълнителен отказ от страна на публиката да приеме, че това е краят на концерта. Няколко минути многохилядното множество крещеше „Още! Още! Още!“. Сцената отново изгря, а този път заедно с Графа на нея се качи женският хор „Мистерията на българските гласове“. Изпълниха епичната „Вековна гора“. Влади Ампов щедро подари още две песни - „Моменти“ и „Давам всичко за теб“, след което осветлението на стадиона светна и отрази щастието, изписано на лицата на публиката.