0

К нягиня Калина убедила крал Хуан Карлос да запише видео, в което да поздрави стария си приятел Хулио Иглесиас за 80-ия му рожден ден. Това споделя един от най-известните пиари в Испания - Ричи Кастеянос, пред „Ел периодико“. Много близък до най-голямата испанска звезда, Кастеянос работи седем месеца, за да създаде видеоклип, в който стотици известни личности изпращат пожеланията си за юбиляря. Идеята дошла, защото самият Хулио не желае от години да бъде в центъра на прожекторите и живее уединено със семейството си в Маями.

Близост

За да стигне до абдикиралия крал на Испания Хуан Карлос, който отстъпи престола на сина си Фелипе и живее в Абу Даби, пиарът използвал княгиня Калина. Както е известно, българското царско семейство е в много близки отношения с испанската монархическа фамилия. За щерката на Симеон не било проблем да убеди Хуан Карлос, който й се пада много далечен роднина, да поздрави Хулио по интернет.

ЕКСКЛУЗИВНО: Княгиня Калина духна в Испания!

„Честит рожден ден, Хулио! Специални поздрави, нека рожденият ти ден бъде много щастлив. Надявам се да се видим скоро и ти пожелавам всичкия успех, който все още заслужаваш“, обръща се емоционално към приятеля си 85-годишният монарх.

Семейство

Певецът е празнувал юбилея със синовете и съпругите им. Хулио има трима синове от първата си съпруга, супермодела Исабел Прайслер – Чабели, Хулио Хосе и Енрике, който продължава световната музикална слава на баща си. С втората си съпруга Миранда рожденикът живее от 33 години и имат още пет деца.