0

П опфолк певицата Роксана готви грандиозна сватба. Връзката й с настоящото гадже датира от повече от година. За него не се знае, много освен, че работи и пребивава в Германия. Роксана казва за него, "че е много възпитам, много интелигентен, говори шест езика, много добър и уравновесен човек. Щастлива съм, че срещнах сродната си душа", казва певицата пред NOVA. 

СЛАДЪК ЖИВОТ! Роксана за новото гадже: Той е по-мъдър от мен

Тя разкри още, че сватбата им ще бъде пищна и ще се състой на 15 юни на Калояновата крепост във Велико Търново. Ще покани много от колегите си, като някой от тях ще се изявят и на купона. 

Припомняме, че Роксана има зад гърба си две неуспешни връзки, от който са и децата й Даниел и Сашко. В свое интервю певицата преди време сподели, че именно връзката й с Неч била голямата любов, която отдавна чакала. А в началото най-голямо впечатление й направило как той се отнасял с децата й и приел Сашко като свое дете.

ЖИВОТ НА РЪБА: Роксана залюби бандит (СНИМКИ)

Относно операцията на гласните струни Роксана сподели, че се връща на сцената на 8 март. Каза още, че проблема го имала от малка и създавало проблеми по време на участия.

Попфолк певицата Роксана коментира и постъпката на Диона, която седна зад волана с кокаин и трева."Диона е много разумен човек. Всички сме хора и всички грешим. Побеснях в първия момент, в който разбрах. В такива моменти не трябва да си говорим грозно и да се обиждаме", казва Роксана. 

СЛЕД АРЕСТА НА ПЪТЯ: Излезе и кръвната проба за дрога на Диона!