0

А ктьорът Александър Кадиев и новата му изгора Ивелина Чоева изглежда скоро ще минат под венчилото. Намек за предстоящото щастливо събитие направи моделката със своя снимка в Инстаграм. Акцент във фотоса е ръката на Чоева, на която блести камък, който много наподобява тези на годежните пръстени.

Всъщност към снимката Чоева описва историята на тоалета с който е облечена. Наред с одобрението на костюма обаче, последователите й в социалната мрежа проявиха интерес към бижуто на ръката й.

“Тук се вижда само годежен пръстен“, „Сватба“?, „Хубава история, хубаво момиче, хубав пръстен, хубава пижама“, гласят част от коментарите под фотокадъра, който натрупа няколко хиляди лайка.

Чоева повдигна завесата за отношенията си със сина на Катето Евро, броени дни след като двамата се завърнаха от романтичен воаяж в Лондон. Непосредствено преди това пък влюбените бяха в Мадрид и Берлин, където се озоваха голи и боси заради загубен багаж. 

Преди да се залюби с моделката, сърцето на Сашо Кадиев беше заето от друга красавица - танцьорката Таня Тончева, която е майка на дъщеричката им Кати. 

=

 =
Instagram