1

П исателката Джоан Роулинг може да бъде обект на най-абсурдното полицейско разследване от много дълго време насам.

Авторката на книгите „Хари Потър“ е може би най-могъщият глас в света, когато става въпрос за защита на жените и техните пространства от мъжете.

НЕ ОТСТЪПВА: Авторката на книгите за Хари Потър влиза с кеф в затвора. Джоан Роулинг готова да готви зад решетките, но не и да пере

Нейните критици я определят като трансфобка, но в действителност Роулинг просто вярва, че мъжете и жените са биологично различни, което е 100% вярно. Не можете да спорите с науката за мъжката и женската генетика.

Роулинг отказа да коленичи пред новите реалности и това доведе до контакт с полицията заради местоимения и полова идентичност. 

НЯМА ЗАДНА: Дж.К.Роулинг скочи на трансджендър, снимал момичета в дамската тоалетна!

Трансджендър на име Индия Уилоуби - мъж, който твърди, че е жена, разкри в интервю за Byline TV, че се е обърнала към полицията, защото Роулинг отказва да нарече телевизионния водещ жена, съобщава Deadline.

Първият трансджендър новинар в Обединеното кралство сега иска властите да направят нещо, за да забранят на Роулинг да изразява свободно мнението си.

„Това е престъпление от омраза и трябва да се третира точно като някой, който нарича чернокож с думата “н” или азиатец с думата с “д”“, твърди Уилоуби. 

РУНД ПОРЕДЕН: Дж.К. Роулинг срещу джендърите - този път заради жесток убиец! Майката на Хари Потър скочи срещу транс изверг, който ще лежи в женски затвор

Хората в Обединеното кралство могат да бъдат преследвани за престъпление от омраза поради „враждебност, основана на транссексуална идентичност“, отбелязва Deadline. 

И, ако някой си е помислил, че Дж. К. Роулинг ще седне да се тюхка и ще приеме заплахите на Уилоуби,, без да каже нищо, той просто не знае за какво става въпрос.

Роулинг не само отвърна на огъня, но и изрови някои стари туитове на Уилоуби, които някои може да сметнат за обидни. 

ТАЗИ, КОЯТО НЕ БИВА ДА СЕ НАЗОВАВА: Изчегъртаха Джоан Роулинг от музей на Хари Потър!  Трансексуален уредник не ще авторката заради възгледите й

Роулинг не само не отстъпи, но тя продължи да идентифицира Уилоуби като мъж в отговора си. 

Задължаването на хората да се преструват, че мъжете могат да бъдат жени или да рискуват да бъдат арестувани, е лудост. Това е законът на едно общество, което е изгубило пътя си. Роулинг няма за какво да се извинява и ако властите в Обединеното кралство искат да я хвърлят в затвора, защото вярва, че мъжете са мъже, а жените са жени, тогава тя трябва да изпразни банковите си сметки и да дойде в Америка. Ще посрещнем създателката на "Хари Потър" с отворени обятия, пише американския сайт Оutkick.com.