0

Е дна от новите надежди на попфолка Лидия възпя домашното насилие. Предвид случилото се в Стара Загора с нарязаната 18-годишна Дебора и вълната от подкрепа на звездите в България. 

Лидия промотира новия си сингъл, озаглавен “Нека забравя”. Певицата влиза в каузата НитоЕднаПовече споделя, че любовта не боли, тя не е различна навън и вкъщи. Тя не те осъжда, не те заплашва и не те кара да се страхуваш от нея. Аз и целият екип, работил по тази песен, Ви пожелаваме приятно слушане и гледане!” – сподели Лидия.

ИЗРИГНА: Мис Стара Загора с потрeсаващи разкрития за побои и остригване!

Песента е по музика на Галин, който работи и по аранжимента заедно с Никола Томов, а текста пише съвместно с Десита и Николай Гурманов.

Друг много известен певец пък отложи новия си хит заради зверството с Дебора. „В песента има сексуални шеги и не е релевантно на случващото се сега“, каза певецът пред „Телеграф“. Подобно на много от родните ни звезди, той е против насилието и застава зад жертвата. Като инфлуенсър, който дава пример на почитателите си и близките, Папи е истински пример за подражание.