0

В разгара на зимата родните знаменитости се отдадоха на типичните за сезона удоволствия - Нина Добрев тръгна за Антрактида, Райна е на разходка в Алпите, а Папи Ханс и Никол Станкулова карат ски на Банско.

Пингвини

„Нова година, нов континент. Антарктида 2023 г.“, написа в Инстаграм профила си Нина Добрев, където сподели серия снимки от ледения континент с любимия си мъж. Канадската актриса с български корени, която обича да покорява нови места, тази година се впусна в приключението Антарктида заедно с любимия си Шон Уайт, известен като Летящия домат, и общият им приятел седемкратния световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън. Звездата от „Дневниците на вампира“ сподели снимки от борда на яхтата „Октопус“, която се носи между големите величествени айсберги, а на други впечатляващи кадри тя позира пред новите си приятели, както тя ги описва – пингвините, както и с моржове. Влюбената двойка дори подкара сноуборда на ледения континент. За никого не е тайна, че Добрев е голям фен на сноуборда. Тя практикува този снежен спорт от малка, като първо е започнала със ски, а на 7-8-годишна възраст се качва на дъската и така до ден-днешен. Не изключваме факта, че Шон е бивш олимпийски състезател по сноуборд, но в клипчетата на актрисата личи, че тя не му отстъпва по никакъв начин. Напротив - справя се страхотно. От видеото с екстремното приключение феновете й написаха в коментарите, че това е мечтата на всеки любител на този спорт. Преди това Нина беше на почивка в Мексико с годеника и семейството си.

Завой

Синоптичката по NOVA Никол Станкулова сподели в личния си профил: „То се е видяло, че това ми е шансът да поям малко сняг...“ Тя се намира в зимния курортен град Банско и докато кара ски, освен че се наслаждава на снега, си похапва от него. Междувременно в курортното градче има и състезание на ски пистата и звездата го наблюдава прецизно.

Певецът Папи Ханс и неговата половинка актрисата Сара Драгулева от няколко дни споделят снимки и клипове от Банско. Влюбената двойка и техен приятел качиха клип от лифта, а от екипировката им се досещаме, че карат ски. След това звездата от сериала на NOVA “Братя“ и писателят споделиха отделни снимки от пистата. Актрисата показа наситенооранжев екип в серия от фотоси, а певецът показа тяло без горна дреха: „Винаги съм искал да направя това“. Сара сподели и клип, на който любимият й не е успял да се справи със завоя и се опитва да се изправи, докато тя се забавлява на ситуацията.

Швейцария

Актьорът Горан Иванов, известен като полицай в сериала „Братя“ по NOVA, неведъж е споделял страстта си към планините и изкачването им, както и спортовете, свързани със сняг. Той прекара дълго време в Швейцария, където и предложи брак на любимата си Инна Тодорова на върха Мон Форт. За него това място е бижуто на Европа и именно заради това подарява там неговото бижу на Инна. Горан сподели и клип във фейсбук страницата си и от Черни връх. В клипа актьорът показва как върви в дълбокия сняг по къси панта

лонки, без тениска. А в описанието на снимката разбираме на какви минусови градуси актьорът се е подложил: „Днес времето е уникално“. В коментар под видеото Горан споделя, че температурата по това време е -7 градуса и 40 км вятър.

Попфолк певицата Райна също откри сезона в Швейцария. Тя сподели снимки в Инстаграм от един от най-красивите курорти в Алпите - Зермат, и каза, че за нея това е едно от най-невероятните места по света. „Това е любимата ми дестинация и зимата, и лятото. Панорамата, която гледа към Алпите, е спираща дъха гледка“, сподели емоциите си певицата. След като стъпи на българска земя, Терзийска побърза да изкачи и Черни връх, който беше отрупан с пухкав сняг.

Бившата вокалистка на рап групата „Айс крийм“ Елена Брусарска и нейната половинка си подариха романтичен воаяж отново в Алпите. Двамата са се отдали на зимните спортове както повечето звезди. Освен ските двойката обикаля и едни от по-екстремните местности, разкриващи прекрасни гледки.

Детска радост

Фитнес инструкторът Илиан Найденов се наслади на ски сезона също. Той заведе сина си Давид от Джулиана Гани в Пампорово. Бившият съпруг на плеймейтката написа, че това са били първите уроци по ски на мъника. „Представи се блестящо и най-важното - много му хареса. Съвсем скоро ще се състезаваме по пистата“, написа инструкторът. Той приема този спорт за хоби и качи още кадри от уменията си на пистата: „Напук на странната зима, аз открих подобаващо сезона в Пампорово. За всички любители на зимните спортове споделям, че пистите там са супер. Ето и няколко кадъра от моето каране. Това е едно от малкото ми хобита, което ме кара да се чувствам жив и да забравя за ежедневния си стрес“.

Актрисата Мона Гочев и съпругът й Радослав Гочев отпразнуваха рождения ден на първородния си син Никола сред снега. Дни преди да роди, тя сподели снимки на нея, Радо и малкото им момче от Витоша. Неведнъж семейството е споделяло кадри от зимните курорти и са показвали любовта си към ските. „Едно от желанията на Никола за рождения му ден е да има сняг. Тази зима изобщо не прилича на зима - поне в София. Та решихме да го зарадваме и да го качим до Алеко. С Радо си спомнихме за нашите зими, когато бяхме деца. В Силистра река Дунав винаги замръзваше, а снегът не се топеше с месеци. Всяка сутрин се екипирахме с шапки, шалове, ръкавици, а след по-дълги разходки имах скреж на миглите. Радо пък ми разказа как се е пускал със сноуборд от пистите горе до София. Дано имаме отново зима, а нашите деца да се радват на снега така, както и ние“, припомни Мона и добави, че трябва да се радваме на студения сезон и да не забравяме да се попързаляме в снега.

Марта Вачкова само с щеки

Актрисата Марта Вачкова се отдаде на зимни страсти в близкия до София курорт Боровец. Тя се качи на ски пистата и събра очите на всички, но си забрави ските. На кадрите, публикувани в социалните мрежи, се вижда как стои на пистата, но само с щеки. "О, къде са ми ските", пита риторично актрисата. Двамата с Владо Пенев се разхождат из Боровец, ходят на спа процедури и се любуват на красивата природа. Със сигурност Марта е станала атракция на снега. А последователи я подхванаха шеговито: "Те заминаха надолу преди теб!!! Няма страшно", "Така е по-добре, че иначе се драскат“ и още много други.

Хриси Парова падна в Италия

Фитнес инструкторката Хриси Парова отлетя за Ливиньо, Северна Италия. От мястото тя качи забавен клип, на който показва, че дори и падането от ски е забавна част от приключението. „Малко от това, малко от онова и накрая леко заорах с носа“, засмя се треньорката. А след това публикува снимка, на която попита последователите си: „Как обичам да карам ски. Вие обичате ли“.