0

Disney е предложил на холивудската звезда Джони Деп огромна сделка от 301 милиона долара, за да се завърне като емблематичния герой капитан Джак Спароу във франчайза „Карибски пирати“.

Според poptrack.au, вътрешен човек от индустрията, компанията подготвя сделка за 301 милиона долара като официално извинение и искане актьорът да се завърне като Джак Спароу.

Компасът на Джак Спароу щял да го отведе при $22,5 млн.

Според източник, близък до Disney, компанията Mouse House подготвя сделка, съобщава poptrack.au. 

„Дисни са много заинтересовани да поправят отношенията си с Джони Деп. Те се обърнаха към актьора преди процеса за клевета срещу Амбър Хърд и го попитаха дали би се заинтересувал да се завърне за още един или два филма за пиратите“, каза източникът.

Джери Брукхаймър проговори за бъдещето на Джак Спароу

„Знам, че корпорацията му изпрати кошница с подаръци с много сърдечно писмо, но не съм сигурен как е било прието. Но това, което мога да ви кажа, е, че студиото вече е подготвило чернова за филм за Джак Спароу – така че те много се надяват, че Джони ще им прости и ще се върне като своя емблематичен персонаж", каза още източникът.

Според него, Disney е готов да надхвърли и да предложи 301 милиона долара, което надвишава сумата, за която Деп заяви не би се върнал в поредицата.

По време на делото му срещу Амбър Хърд Деп бе категоричен, че не би се върнал в поредицата и за 300 млн. долара.

„Дисни подготвя сделка за 301 милиона долара, която ще включва значително дарение за благотворителна организация по избор на Деп. 

Съобщава се, че сделката е Джони Деп да се завърне като капитан Джак Спароу в Pirates of the Caribbean 6 и спин-оф сериал на Disney Plus за ранния живот на капитана на Черната перла.

ЗАВРЪЩАНЕ: Джони Деп отново в ролята в Джак Спароу (ВИДЕО)