0

А ктрисата Памела Андерсън подаде документи за развод с петия си съпруг, бодигарда Дан Хейхърст, съобщи Rolling Stone, позовавайки се на свой източник.

Актрисата Памела Андерсън подаде документи за развод с петия си съпруг, бодигарда Дан Хейхърст, съобщи Rolling Stone, позовавайки се на свой източник.

Двойката изтърпя брачните окови малко повече от година – те се ожениха през декември 2020-а. Сватбата се състоя в резиденцията на Памела във Ванкувър, Канада, където тя се бе оттеглила от активен светски живот заради пандемията от коронавирус. Именно там я прониза стрелата на Амур, за да я свърже с нейния телохранител.

Според източника на изданието двамата вече не живеят заедно. Той нарича техните отношения „изчерпал се от само себе си пандемичен вихър“, тъй като те се сближиха по време на карантината. Връзката им започна едва 7 месеца след развода на „плажната спасителка“ с предишния й съпруг – холивудския филмов магнат Джон Питърсън, за когото бе омъжена едва 12 дни.

Дан Хейхърст беше пети съпруг за пищната блондинка след Томи Лий, Кид Рок, Рик Саломон и Джон Питърсън. Тя обаче има 6 брака и развода, тъй като със Саломон се е женила и развеждала два пъти.

По-рано стана известно, че Памела Андерсън бе обвинена в разрушаване на семейства. Това направи 42-годишната Кари, която живееше с Хейхърст. Тя обяви, че Дан й е изневерил с актрисата след 5-годишна връзка, по време на която тя изгледала двете му деца.