0

Е ксплеймейтката Светлана Гущерова усилено разпродава дизайнерските си пижами.

Очевидно онлайн магазинът за нощнички на миската не се радва на особено голям интерес и блондинката от Попово се опитва всячески да ги промотира в социалните мрежи. Току-виж продажбите завалят. Бившата Гонзовица не спира да качва видеа и снимки на нощници и халати и да приканва последователите си да се сдобият с някой от моделите й. Някои от тях дори споделят, че им идвало малко в повече и дори спрели да следват миската в Инстаграм. С цел реклама преди време дори успя да убеди фолкзвездата Азис да застане пред обектива, облечен в сатенен пеньоар. Този трик също не дал резултати.

Пенсия

След като премина от редиците на миските в тези на отговорна майка и съпруга, Василева подхвана свой бизнес проект. Пенсионираната плеймейтка създаде марка за луксозно спално бельо, предназначено само са отбрани платежоспособни клиенти. Въпреки старанието й да предложи висококачествен и модерен продукт, сексапилните нощнички не се радвали на заслужения интерес. Хубавицата се опитала да ги предложи и в няколко магазина, но без успех и там моделите й се застоявали с месеци по рафтовете.

Промоция

Сега блондинката се опитвала да приложи нова стратегия. Мис Гущерова залива профила си в социалните мрежи с всякакви реклами, промоции и предложения само и само да се отърве от стоката. Дори и така продажбите пак не вървели. Оказва се, че една от причините за провала на бизнеса на Гущерова са цените, които са абсолютно непосилни за средностатистическата българка. Около 250 лв. излиза едно от комплектчетата за спане. Съпругът на Светлето, който инвестирал крупна сума пари в начинанието на съпругата си, също бил вдигнал ръце. Още повече че светската клюка гласи, че финансовото му състояние в момента не е най-добро.