0

Н ай-новата песен на поп-фолк иконата Преслава под надслова „От утре“ вече е била гледана с стрийминг платформата YouTube над 2 000 000 пъти. За новия си рекорд се похвали самата певица с публикация в социалните мрежи.

Най-новата песен на поп-фолк иконата Преслава под надслова „От утре“ вече е била гледана с стрийминг платформата YouTube над 2 000 000 пъти. За новия си рекорд се похвали самата певица с публикация в социалните мрежи.

„Песента “От утре” има вече над 2 000 000 гледания в YouTube! Щастлива съм, че ви харесва! Прегръщам ви!”, написа тя в Инстаграм и добави снимка, на която я виждаме с блестяща синя рокля.

Припомняме, че парчето „От утре“ е малко по-специално за певицата, тъй като именно с издаването му поп-фолк дивата вдигна наздравици за отбелязването на цели 18 години на музикалната сцена. По този повод тя подари на феновете си новия си проект, който още в първите за два дни от излизането си в платформата за видеосподеляне YouTube събра над 860 000 гледания и се изкачи до №1 в българския трендинг.

Парчето е балада и е по музика на Fivos Tassopoulos. За текста е отговорна Петя Радева, а аранжиментът е дело на Даниел Ганев. Режисьор и сценарист на видеото е Виктор Антонов-Рик, а оператор – Радослав Гочев.