А ктрисата Радина Кърджилова е твърдо решена да влезе в топ форма.

Актрисата Радина Кърджилова е твърдо решена да влезе в топ форма.

След раждането на второто си дете красавицата по-трудно се връща към нормалното си състояние, затова започва тренировки вкъщи. Това заяви самата тя в социалните мрежи.

„Колко пъти сте си казвали, че трябва да отслабнете, да промените нещо в себе си, да се грижите повече за тялото си. Аз съм опитвала какво ли не, качвала съм и съм сваляла килограми без обаче да поддържам тялото си в тонус. Което е голяма грешка!
След второто раждане болките бяха по-продължителни, коремът все още не ми се е прибрал, гърбът ме болеше много. От известно време си казвам, че е крайно вече за започна нещо за себе си, да имам час, два , в които да се отдам на тялото си. И ето, започнах да тренирам вкъщи. Отидох в първия спортен магазин, купих си екип и шалте. Да, все още се уча, но за какво ви пиша всичко това.


Да не отлагате, да имате винаги време за себе си, дори ако имате пет деца, да се обичате и харесвате, знаете “Моето тяло е моят храм” и че вие сами сте стимул както на себе си, така и на другите и сами определяте как ще разграфите денят си, за да се чувствате силни и в добра форма“, написа Кърджилова в Инстаграм и публикува снимки, на които се вижда как тренира.