0

В окалистът на Rainbow Рони Ромеро ще пее безплатно за избрани специални посетители на концерта му с Intelligent Music Project в столичния Sofia Live Club. Рок бандата, която ще брани честта на България на Евровизия 2022, ще забие в клуба на 5 февруари. Тогава входът за шоуто ще бъде напълно безплатен за медицински лица, преподаватели, ученици и студенти.

Вокалистът на Rainbow Рони Ромеро ще пее безплатно за избрани специални посетители на концерта му с Intelligent Music Project в столичния Sofia Live Club. Рок бандата, която ще брани честта на България на Евровизия 2022, ще забие в клуба на 5 февруари. Тогава входът за шоуто ще бъде напълно безплатен за медицински лица, преподаватели, ученици и студенти.

„С оглед на усложнената ситуация в последните две години, решихме да направим този комплимент към две от най-потърпевшите от пандемията звена – здравната и образователната система. Голяма част от последствията по време на пандемията паднаха именно върху медиците, преподавателите и учащите се. Както знаете, моята дейност се развива в областта на медицината, а огромна част от инвестициите ми отиват в образованието чрез моето частно училище и детски градини. Затова решихме да подарим един хубав музикален спомен на всички, които работят в тези сфери.“, казва д-р Милен Врабевски, който е създател, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project.

За пореден път преди изява на групата феновете ще могат да си направят и безплатен антигенен тест за COVID-19, след чийто негативен резултат ще могат да се снабдят с необходимия иначе за концертния живот у нас зелен сертификат.

По време на концерта Ромеро, Стоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Иво Стефанов, Бисер Иванов и Димитър Сираков ще представят за първи път в София и Intention – парчето, с което ще отправят към Торино и Евровизия напролет.

14-тото участие на България на престижния международен конкурс е в партньорство между Българската национална телевизия и продуцентската компания Intelligent Music Ltd.