0

С елена Гомес се спъна и падна на червения килим преди началото на церемонията по раздаването на наградите на Гилдията на актьорите в Холивуд в неделя вечерта, предаде в. „Ню Йорк пост“. След това 29-годишната актриса захвърли обувките си и заприпка боса към сцената.

Селена блестеше в рокля от черно кадифе на Оскар де ла Рента. Тя допълни тоалета си с огърлица на „Булгари“ с над 200 карата диаманти, която струваше $1 млн. Звездата бе номинирана за участието си в най-добър актьорски състав за ролята си в сериала „Само убийства в сградата“.

Тя се спъна и падна на колене пред фотографите, докато бързаше да отиде на сцената. Селена и колегата й от сериала Мартин Шорт трябваше да връчат наградата за най-добра актриса в поддържаща роля, която получи Ариана ДеБоуз за участието й в "Уестсайдска история".

Феновете забелязаха, че тя бе боса, когато повдигна полите на роклята си, но не знаеха каква е причината. Това предизвика множество коментари в социалните мрежи. „Това, че Селена върви боса пред някои от най-големите знаменитости, всъщност е най-селенагомеско нещо, което тя би могла да направи на наградите на Гилдията на актьорите“, пошегува се потребител на Туитър.

Друг добави: „Селена Гомес раздава награди на Гилдията на актьорите и на мен ми харесва това“. Трети пък заяви, че изборът й вещае сеизмична промяна в обществото. 

Филмът "CODA: Дете на глухи родители" триумфира при раздаването на наградите на Гилдията на актьорите, предаде БТА. Продукцията спечели водещата награда за най-добър актьорски състав във филмовите категории. Трой Коцур пък беше отличен за най-добър актьор в поддържаща роля за участието си в тази лента. Той е първият глух актьор, който печели самостоятелна награда от Гилдията на актьорите, отбелязва АП.

Призът за най-добра актриса взе Джесика Частейн за "Очите на Тами Фей". Тя бе номинирана за отличието в конкуренция с Лейди Гага за "Домът на Гучи", Оливия Колман за "Непознатата дъщеря", Дженифър Хъдсън за "Респект" и Никол Кидман за "Да бъдеш Рикардо".

Уил Смит пък спечели наградата за най-добър актьор за ролята си в "Методът Уилямс". 

В телевизионните категории поредицата "Наследници" спечели приза за най-добър актьорски състав в драматичен сериал. Южнокорейските актьори Джун Хо-йон и Ли Джун-дже бяха отличени за "Игра на калмари" съответно за най-добра актриса и най-добър актьор в телевизионен драматичен сериал.

Носителката на наградата за най-добра актриса в тв филм или минисериал стана Кейт Уинслет за участието си в "Мер от Ийсттаун". Отличието за най-добър актьор в същата категория взе Майкъл Кийтън за ролята си в "Абстиненция". Хелън Мирън пък беше почетена за цялостно творчество. Наградата й връчи Кейт Уинслет.