0

З вездите на семейното риалити шоу „Животът на Кардашиян“ натрупаха общо над 1,2 милиарда последователи в Инстаграм, предаде Мейлонлайн.

24-годишната звезда на козметичната индустрия Кайли Дженър може да се похвали с впечатляващите 304 млн. фенове, докато кака й – 41-годишната Ким Кардашиян, е втора с 281 млн. последователи.

Останалите сестри са доста по-назад, що се отнася до популярността им в социалната мрежа. 42-годишната Кортни е събрала 160 млн. последователи, а 37-годишната Клоуи и 26-годишната супермоделка имат по 215 млн. фенове. Останалите членове на звездната фамилия са в дъното на класацията. Майка им – 66-годишната Крис, има 45,5 млн. последователи, а брат им – 34-годишният Роб, разполага едва с 2,6 млн. фенове в популярния сайт за споделяне на снимки.

Общият брой на последователите на клана Кардашиян в Инстаграм е над 1,2 млрд. - почти два пъти, колкото жителите на САЩ, Русия и Бразилия, взети заедно, изтъкна в. „Сън“. А тъй като населението на нашата планета е около 7,9 млрд. души, това означава, че всеки седми човек на Земята е техен фен.

Интересното е, че начело на класацията по популярност в звездното семейство не е прочутата Ким Кардашиян, а по-малката й полусестра Кайли. По-рано този месец младата бизнесдама стана първата жена в историята на Инстаграм, която се сдоби с над 300 млн. последователи. Макар бъдещата майка на две деца да е първата представителка на нежния пол, която преодоля тази бариера, най-следваният човек в социалната мрежа е футболистът Кристиано Роналдо с 388 млн. фенове.

Милиардерката Кайли съумя да счупи рекорда в Инстаграм, въпреки че се стараеше да не се набива на очи от ноември м. г. насам. Тогава се случи трагичната суматоха на концерта на бащата на бебето – Травис Скот, при която загинаха 10 души и стотици бяха ранени. Риалити звездата се върна в социалната мрежа на 31 декември. Тя постна свое селфи с набъбналото си коремче. В текста под снимката Кайли писа, че размишлява за последната година и „за благословията, която ми донесе, но също така и за многото болка, която причини“. Въпреки че дълго време тя липсваше на феновете си, сега те ще могат да я виждат по-често. Семейство Кардашиян оповести, че ще има ново шоу по стрийминг платформата „Хулу“. А междувременно се очаква Кайли и 30-годишният Травис да приветстват на бял свят второто си дете много скоро, допълни „Мейлонлайн“.