0

Ш иниъд О'Конър съобщи в своя профил в Туитър, че са я хоспитализирали след самоубийството на сина й Шейн.

Шиниъд О'Конър съобщи в своя профил в Туитър, че са я хоспитализирали след самоубийството на сина й Шейн.

В последните няколко дни ирландската певица заля социалната мрежа с драматични самопризнания, че се мрази, че не заслужава да живее, че е сбъркан човек още от самото си раждане, че единствено тя е виновна за смъртта на момчето си и че има намерение в най-скоро време да се присъедини към него в по-добрия свят.

„Реших да последвам сина си. Няма смисъл да живея без него. Унищожавам всичко, до което се докосна. Аз разруших семейството си. Децата ми не искат да ме знаят. Аз съм скапан човек. Всички вие си мислите, че съм готина, защото мога да пея. Но не съм“, са част от признанията на психически лабилната и съсипана от скръб 55-годишна жена.

Последният й засега пост в Туитър гласи: „Съжалявам. Не трябваше да казвам всичко това. Сега съм с полицаи на път за болницата. Съжалявам, че разтревожих всички. Аз съм изгубена без моето дете и мразя себе си. Болницата ще помогне за известно време. Но аз ще намеря Шейн. Това е просто отлагане“.

Певицата съобщи за смъртта на 17-годишния Шейн на 8 януари. Два дни по-рано тя написа, че синът й е изчезнал. По-късно изпълнителката обвини за случилото се Ирландия, местната социална служба за защита на децата (Tusla) и системата на здравеопазване. Тя също така призова тийнейджърите да не следват примера на Шейн, защото самоубийството не е решение и няма да им донесе покой.