0

З а секунди Уил Смит се превърна в един от най-атакуваните актьори в Холивуд, в резултат на шамара, който зашлеви на Крис Рок по време на Оскарите, за да защити съпругата си Джада Пинкет, след като комика се пошегува с нейното здравословно състояние. 

Малко повече от месец след този инцидент, твърде много се случи в живота на носителя на Оскар за най-добър актьор за ролята му в „Крал Ричард“.

От това да стане жертва на безброй критики до различни слухове, които се появяват за истинското лице на интимния живот двойката.

Дали защото медийният натиск е бил прекомерен, или защото този момент е бил върхът на айсберга в отношенията на Смит и Пинкет, сила набират версиите, че двамата са на път да се разведат, което ще представлява огромна съдебна битка, която ще раздели богатството на актьора.

Heat Magazine цитира студената реакция на Пинкет и липсата на подкрепа за партньора й, след като медиите се обърнаха срещу Смит, раздяла не е потвърдена от нито една от страните. Всичко това са само слухове, но те продължават да растат с течение на дните.

"Има проблеми помежду им от години, но сега почти не си говорят. Напрежението между тях е осезаемо", казаха източници пред Heat Magazine.

След 25 години заедно, включително периодите, когато двойката си взимаше почивки поради слухове за изневяра и отворени връзки, на Джада Пинкет й се полага половината от имането на Уил Смит, което е не по-малко $350 млн.

Това потенциално разделяне на активите би се случило по този начин поради законите на щата Калифорния, което означава, че Пинкет ще добави към нетната си стойност, която в момента е 50 милиона долара, сумата от 175 милиона долара.

Не всичко обаче е решено и се очаква Смит и Пинкет да се впуснат в съдебна битка, която може да бъде по-голяма от тази на Анджелина Джоли и Брад Пит.

ДРАМА НА ОСКАРИТЕ: Уил Смит зашлеви Крис Рок по време на церемонията (ВИДЕО)