0

О бикновено не прегръщам дървета, на това се подпирам след сутрешна разходка. Така обяснява забавната си „среща“ с дърво в сумрачен Лондон Миро. Ако се съди по част от кадрите, изпълнителят е в британската столица от ден. Сутрешната му разходка из част от забележителностите на британската столица включваше освен дървета и емблематично езеро с патици, на които Миро с детска радост се диви. 

Миро черпи енергия от лондонски дървета

 Миро черпи енергия от лондонски дървета
ФЕЙСБУК

И както изглежда, съчетава работен ангажимент със сантиментален. На 12 февруари ще има концерт по повод празника на влюбените, но и ще се наслаждава на достатъчно дни, за да прекара време със съпругата си Ели, която работи и живее там. Двамата предпочитат да поддържат връзката си от разстояние, но пък да се срещат достатъчно често, за да не забравят защо са заедно. Изпълнителят избира да зарежда батериите си на неприветливи за множеството хора дестинации. А Лондон посред зима е една от любимите. Преди две години той бе в Норвегия, а един от най-въздействащите си клипове „Печат от моята душа“ засне в Исландия. Но понякога е готов и на изключения в името на любовта.

Радва се на патиците в езерото

 Радва се на патиците в езерото
ФЕЙСБУК

Преди две седмици двамата с Ели се върнаха от Малдивите. Специално заради нея Миро направи компромис и замени тъй харесваните от него мрачни и за мнозина неприветливи места, за да я зарадва. Но и да си отдъхне след доста интензивен период, от който иска, както сам написа: „пълно изключване от ежедневните ангажименти (без извинение за имейли и телефон), нови книги, нови активности, възможно най-много сън и най-важното - любов. Открил е и време да прочете някои от любимите си книги, сред които и „Умножавай потенциала, който Бог е заложил в теб” на Джон Бивиър. Видимо е сред настолните му четива, защото веднага след завръщането си записа и новата си песен с Койна Русева „Съдби“.