0

Н ай-новият моноспектакъл на Здрава Каменова - "Хитът на сезона", ще се разпише с премиера в "Театро" на 22 януари, съобщават от екипа.

Най-новият моноспектакъл на Здрава Каменова - "Хитът на сезона", ще се разпише с премиера в "Театро" на 22 януари, съобщават от екипа.

По думите им постановката събира ярки комедийни персонажи, които поставят писателката Жива Каменарска под сериозен натиск да създаде истински хит. Режисьор на проекта е Благой Бойчев.

В пиесата има цветна комбинация от герои, сред които неуспяла актриса, която все още чака ролята на живота си, поп-фолк певица, написала най-големи си хит, заседнала в асансьор, занемарен баща, превърнал се в занемарена домакиня и други. Всички те са изиграни от Здрава Каменова, която преминава от образ в образ с лекота.


"Надявам се този спектакъл да радва хората и да има дълъг живот. Написах текста на шега и мисля, че нещата, които се случват на шега, са най-устойчиви във времето. Опитах се да събера най-любимите и най-абсурдните монолози от мои пиеси, които публиката е гледала. Имах изумителното удоволствие да работя с прекрасен екип и вярвам, че това се вижда на сцената", казва актрисата.