0

П разненствата по случай спечелената снощи европейска титла от Италия се оказаха смъртоносни. "Скуадра адзура" победи Англия след дузпи (1:1 в редовното време) и купонът по улиците на страната започна. Местните издания съобщават за застрелян мъж на скутер във Фоджа, улучен при хаотична стрелба по време на празненствата. 

Празненствата по случай спечелената снощи европейска титла от Италия се оказаха смъртоносни. "Скуадра адзура" победи Англия след дузпи (1:1 в редовното време) и купонът по улиците на страната започна. Местните издания съобщават за застрелян мъж на скутер във Фоджа, улучен при хаотична стрелба по време на празненствата. 

В Катания 19-годишно момче е загинало след катастрофа, при която бяха ранени няколко от празнуващите в колата му фенове. Подобен инцидент, но между две превозни средства е имало и в северната провинция Александрия. Тяло на мъж пък е открито и в каналите на Венеция, като се предполага, че човекът е празнувал в нетрезво състояние. В различни части от страната се съобщава за редица инциденти с ранени от пиротехника.