0
Дг го сте заедно и вече интимните ласки не се получават. Значи е време да проверите кои от следните неща вече сте изпробвали.
На първо място здравият секс зависи много от добрата хигиена на партньорите. С времето обаче и тя, и той занемаряват външния си вид. Душовете вече не са по три на ден, а едва смогват да вземат един  преди лягане. Така че специалистите съветват всички двойки да не забравят за добрата хигиена дори и партньорите да са отдавна заедно и добре да се познават, дори и да водят моногамен секс. За повече спокойствие сексолозите предлагат да се взимат хранителни добавки и хомеопатични препарати, които поддържат добрия тонус и спомагат за избягването на неприятните интимни гъбички, тъй като заради тях дамите биха чувствали болезнено проникването на мъжкия член.
Трикове
След като сте безупречни в чистотата и сте сигурни, че сте готови за ласки под завивките, то трябва да изпробвате задължително някои от следващите ни предложения. Например масажите преди секс са много здравословни. Те спомагат за преборване на стреса и не позволяват на половинката да изпада в депресии. При най-разпространените техники  се  използват ароматни и масажни масла, с които се намазва партньорът. Можете да заместите ръцете си със собственото си тяло като масажен инструмент - коса, гърди, дори леки ухапвания. При масажа е много важно да следите реакцията на половинката си, за да разберете кое й доставя удоволствие. За повече резултати преди самия масаж можете да приготвите романтична изненада за партньора/ка. Предлагаме ви една от най-разпространените хитрини в романтиката, а именно розови листенца, поръсени по чаршафа в спалнята. Видът на тази изненада веднага настройва съзнанието на половинката към еротика и скандално-интимни неща.  Друга романтична изненада, която всеки може да направи, е да подготви банята за еротични приключения, преди половинката да е влязла за вечерния си душ. Най-бързата  и лесна подготовка може просто да представлява изписване с червило или с  крем за ръце - “Обичам те” върху огледалото и запалване на ароматна свещ. Загасете лампата след това. Притъмнената светлина в случая подготвя мозъка към мисълта за релакс и разпускане. Така човешкото съзнание се успокоява и се подготвя за интимни ласки. Много често двойките не стигат до секс заради стреса. И двамата партньори не успяват да се настроят на вълна еротика и просто избягват двамата да остават заедно насаме, за да не се получат неудобни случки. Когато обаче светещата в полумрака ароматна свещ отпусне съзнанието, топлият душ може да отпусне тялото. Така и двамата партньори могат да започнат да се отдават на страстта и на горещи целувки. Ако искате да се насладите на неповторими целувки, то можете да използвате една хитрина, която е вдъхновена от древна викингска традиция. Намерете малко мед. С него намажете първо устните на партньора/ката,  а след това и вашите и можете да се приготвите за най-шеметните целувки в живота си.
Нагорещени
Вече сте на крачка от финала. Сега е време малко да забавите темпото, за да можете да удължите насладата от секса. Сменете за малко  мястото, на което сте, като например, ако сте в спалнята, бързо отидете в кухнята. Използвайте, че сте голи от банята. Така пригответе бърз десерт от ягоди и сметана, сервирани в купичка. Ягодите са приети още от древни времена за изключителен афродизиак. Използвайте част от сметаната, за да я намажете по нейната/неговата шия. Изближете я, вече определено сте готови да се отдадете на шеметния секс.