0

Н аследникът на британската корона принц Джордж е помагал във ферма по време на ваканцията си миналия месец. Това разкри майка му – херцогиня Катрин.

Кейт и принц Уилям посетили козеферма в Уелс, за да отбележат Деня на свети Дейвид. 40-годишната Катрин там разкри, че най-големият й син Джордж обича да си цапа ръцете, помагайки в земеделската работа, съобщи сайтът Female First.

Кейт казала на собствениците Гари и Джес Йемънс, които произвеждат козе мляко: „Това беше работата на Джордж през срочната ваканция – да премества фуражите“. Оказва се, че фермерството е в кръвта на самата Катрин. „Проучвах потеклото си и установих, че там има фермер, който е развъждал рядка порода кози. Това е било точно след Първата световна война“, заявила тя на стопаните. Херцогинята на Кеймбридж и преди е казвала, че се чувства най-щастлива, когато със семейството й е в провинцията и „всички сме мръсни“.

„Някой вчера ме попита какво искам децата ми да помнят от детството си. Помислих си, че това е наистина добър въпрос. Защото като се замисли човек, дали трябва да е това, че сядам през уикенда да помагам на децата с домашните? Или по-скоро това да излезем някъде навън и да запалим огън на открито, да седнем и да се опитаме да изпечем наденица?“, каза още тя. „Това е, което искам да запомним – тези моменти с мен като майка, но също и как отиваме на плажа и се намокряме, а ботушите ни са пълни с вода“, допълни Кейт.