0

А ктрисата Амбър Хърд лиши бившия си съпруг Джони Деп от кон на име Ароу (Стрела) и два йоркширски териера, наречени Бу и Пистъл. За това съобщава „Дейли Мейл“, позовавайки се на документи от бракоразводното им дело.

Актрисата Амбър Хърд лиши бившия си съпруг Джони Деп от кон на име Ароу (Стрела) и два йоркширски териера, наречени Бу и Пистъл. За това съобщава „Дейли Мейл“, позовавайки се на документи от бракоразводното им дело.

55-годишният холивудски ас е изплатил на 32-годишната си екс съпруга 7 милиона долара. Освен това след развода тя е получила „Рейндж Ровър“ от 2015 г., „Форд Мустанг“ от 1968 г., мебелите от имението им в Лос Анджелис, както и трите четириноги. В документите е отбелязано и настояването на Хърд, според което в процеса на развода Деп не бивало да се доближава на по-малко от 100 м до кученцето Пистъл. Съдът не удовлетворил това искане, тъй като актрисата не обяснила защо питомецът се нуждае от такава защита.
Амбър Хърд и Джони Деп сключиха брак през февруари 2015 г. През май следващата година Хърд подаде молба за развод, а няколко дни след това разказа, че мъжът й я пребивал. Малко по-късно звездата от „Карибски пирати“ заведе ответен иск за 50 милиона долара против бившата си заради статия, в която тя нарича себе си „жертва на домашно насилие“. В отговор актрисата повдигна нови обвинения и заяви, че в състояние на алкохолно и наркотично опиянение иначе симпатичният на зрителите Джони я влачил за косите и я душил.