0

А ктрисите Анджелина Джоли и Салма Хайек блеснаха на световната премиера на екранизацията на комикса на "Марвел" "Вечните" в Лос Анджелис. Двете се появиха в компанията на своите пораснали деца. Дебютът на филма трябваше да се състои преди година, но беше отложен заради коронавирусната пандемия.

Актрисите Анджелина Джоли и Салма Хайек блеснаха на световната премиера на екранизацията на комикса на "Марвел" "Вечните" в Лос Анджелис. Двете се появиха в компанията на своите пораснали деца. Дебютът на филма трябваше да се състои преди година, но беше отложен заради коронавирусната пандемия.

В лентата, която предстои да излезе на голям екран на 5 ноември, се превъплъщават още редица холивудски звезди като Ричард Мадън, Джема Чан, Кит Харингтън и други. Режисьор на продукцията е Клои Чжао, която закова "Оскар" за филма си "Земя на номади".

Актрисата Джема Чан изпълнява ролята на Серсея, една от Вечните - извънземни, които живеят на Земята и тайно управляват човечеството в продължение на седем хилядолетия.

"Тонът е различен, визуално ще бъде доста различно... Героите са страшно много, обхващат период от 7000 години - това наистина е епична история. Една от темите на филма е връзката - взаимната връзката, връзката със Земята. Надявам се, че това резонира по някакъв начин с хората", заяви тя.

Във "Вечните" се появява и първият глух герой в киновселената на "Марвел" - Маккари, в чийто образ влиза актрисата Лорън Ридлоф. "Може и да съм първата, но няма да съм единствената в по-дълъг период от време", сподели тя с жестове.