0

ОВЕН 21.3-19.4 Благоприятни дни – 25, 26 ноември; Неблагоприятни дни – 23, 24 ноември; Любов: *** Тук е късна есен, а някъде е топло и слънчево. Намерете възможност да си устроите празник поне за една седмица някъде в топлите страни, достъпни за ваксинирани туристи. Това ще ви даде сили и положителни емоции, които ще ви стигнат за цяла зима. Нужно е обаче любимият да е до вас. Работа: *** Прекрасен момент за неформално общуване с делови чуждестранни партньори. Здраве: ** Сериозни проблеми със здравето не би трябвало да възникнат, но не претоварвайте черния си дроб с мазни храни и алкохол.

ТЕЛЕЦ 20.4 -20.5 Благоприятни дни – 23, 27, 28 ноември; Неблагоприятни дни – 25, 26 ноември; Любов: *** За тези Телци, които обичат силните усещания, този период може да стане запомнящ се за цяла година. Обстоятелствата от предишната седмица почти сигурно ще ви погъделичкат нервите. Това време подхожда повече за независими сексуални отношения, отколкото за понякога рутинен съпружески живот. Работа: ** Опитите ви да постигнете някакви промени в положителна насока засега най-вероятно няма да дадат очаквания резултат. Здраве: ** Бъдете внимателни зад волана и при боравене с електрически прибори и инструменти. Голям е рискът от травми, а също и от заразяване с коронавирус.

БЛИЗНАЦИ 21.5 – 21.6 Благоприятни ден –  25, 26  ноември; Неблагоприятни дни – 27, 28 ноември; Любов: ** Близнаците изживяват не най-доброто време за уреждане и оправяне на отношенията. Преди всичко в съпружеския живот ще се оголят противоречията, които ви разделят, и за да ги преодолеете, ще се наложи да търсите приемливо и за двама ви решение. То едва ли ще ви се удаде леко. Работа: ** Трудно ще докажете правотата си пред партньорите в случай на възникване на спорна ситуация. Здраве: ** Избягвайте теченията и преохлаждането, пазете социална дистанция на обществени места. Здравето ви сега е уязвимо.

РАК 22.6 – 22.7 Благоприятни дни – 27, 28, 29 ноември; Неблагоприятни дни – 23, 24 ноември; Любов: ** Сега на родените под знака на Рака ще се наложи да се занимават с изпълнението на рутинни задължения, което по никакъв начин няма да способства за развитието и проявата на чувства. Примирете се засега с подчинената си роля, може да се наложи да правите това, което изисква ситуацията. Работа: ** Бизнес проектите ви за известно време ще забуксуват. Не си струва да ги активизирате. Здраве: ** Не се занимавайте със самолечение, ако сте заболели. Може би си струва да се обърнете за помощ към лекар.

ЛЪВ 23.7 – 22.8 Благоприятен ден – 29  ноември; Неблагоприятни дни – 25, 26 ноември; Любов: *** Ако сте намислили да напишете роман, сега му е времето (както в пряк, така и в преносен смисъл). Може да се окажете в центъра на любовна интрига, като станете едно от главните действащи лица на мелодрама. Това е нещо, което Лъвовете обичат и ценят. Любовта ще ви окрили и няма да усещате студа и дъжда. Работа: ** Този период способства повече за рекламата, отколкото непосредствено за самата работа. Здраве: ** Пазете си сърцето, сега то е много уязвимо. Не си струва да посещавате сауната.

ДЕВА 23. – 22.9; Благоприятни дни –  23, 24, 29 ноември; Неблагоприятни дни – 27, 28 ноември; Любов: ** Скъпи Деви, не бива да планирате тази седмица ярки прояви – сега не е най-доброто време за това. По-добре се концентрирайте върху семейството си, грижите и интересите му. Може би е дошло време да направите сериозна покупка за дома, да смените мебелите или дори да промените проекта. Работа: ** Сега не си струва да започване нови проекти, те няма да дадат очакваните резултати. Завършете вече започнатите дела. Здраве: ** Ако няма да пазите диета, болестите на стомашно-чревния тракт ще ви заставят да се обърнете към лекаря.

ВЕЗНИ 23.– 22.10; Благоприятни дни – 25, 26, 29 ноември; Неблагоприятни – 23, 24 ноември; Любов *** Скъпи Везни! Сега при пътуване може да попълните багажа си с положителни емоции и впечатления, ако отидете в командировка не сами, а в компанията на любимия човек. Ако сега си търсите партньор, то смяната на обстановката и кратко пътуване от 2-3 дена е точно това, което ви трябва. Работа *** Удачна седмица за кратки пътувания, неформално общуване. Прекрасно време за стартиране на уебсайтове. Здраве ** Нищо сериозно не ви застрашава, но бъдете внимателни при боравенето с остри и режещи предмети.

СКОРПИОН 23. – 21.11; Благоприятни дни – 23, 24, 29  ноември; Неблагоприятни дни – 25, 26 ноември; Любов *** Ще ви се удаде да постигнете успех на любовното поприще и да заслужите благосклонността на Фортуна при едно условие – длъжни сте да проявявате щедрост и истински грижи за любимите хора. Всички имаме нужда от нещо, и понякога помощта и подкрепата са по-скъпи от златото. Работа *** Нелош момент за големи покупки, вкл. на скъпоценности. Здраве ** Старайте се да не преяждате, дръжте се в рамките на разумното. Не посещавайте заведения за обществено хранене.

СТРЕЛЕЦ 22.11 – 21.12; Благоприятни дни – 25, 26 ноември; Неблагоприятни дни – 27, 28 ноември; Любов *** Сега Стрелците ще бъдат особено привлекателни. Представителите на противоположния пол несъзнателно ще откликват на вашата харизма, и вероятно ще може да получите маса полезни емоции дори от простото общуване, да не говорим за нещо повече. Поради това не си хабете времето напразно. Работа *** Инициативата в бизнеса ще даде добър резултат. Трябва да станете инициатор на нови проекти. Здраве ** Ако нямате проблеми със сърдечносъдовата система, то освен коронавируса нищо не ви застрашава. Следете за кръвното си налягане.

КОЗИРОГ 22. - 19.1 Благоприятни дни – 27, 28  ноември; Неблагоприятни дни – 23, 24  ноември; Любов ** Драги Козирози, не се чудете, ако сега нещо не ви се получава в личния живот. Просто сега съвсем не е вашето време. То ще настъпи през януари, а засега се старайте да не предприемате нищо. Не започвайте нито запознанства, нито изясняване на отношенията, не се карайте с брачния си партньор. Работа ** Намалете активната дейност. Сега може да допуснете сериозна грешка. Отложете важните срещи. Здраве *** Заемете се със здравето си. Това е добър период за лечение на хронични заболявания и пречистване на организма.

ВОДОЛЕЙ 20.– 18.2; Благоприятен ден – 29 ноември; Неблагоприятни дни – 25, 26  ноември; Любов ** Всичко минава, всичко се променя, нищо не остава неизменно. Тази проста истина сега ще проверите чрез собствения си опит. Най-вероятно на Водолеите ще им се приискат промени. За това не е обезателно да сменяте партньора си. Постарайте се да промените същността на отношенията си. Работа *** Върнете си дълговете и се освободете от задълженията си, смело гледайте към бъдещето и откривайте нови направления в бизнеса. Здраве ** Не носете тежести, избягвайте големи натоварвания върху краката, ако сте предразположени към тромбоза.

РИБИ 19. – 20.3; Благоприятни дни – 23, 24, 29  ноември; Неблагоприятни дни –  27, 28  ноември; Любов ** Де да имаха типичните Риби тази свобода, която сега съдбата предоставя на Водолеите! Ама не! Ще ви се наложи да се съсредоточите върху работата, кариерата, важни житейски ориентири, а любовта за съжаление ще отстъпи на втори план. Трудно се съчетават рационалното и ирационалното. Работа *** Периодът е благоприятен за кариерно израстване и професионален ръст. Усилията ви няма да бъдат напразни. Здраве ** Ако чувствате болка в коленете, обърнете внимание на този знак и незабавно се заемете с лечението му.