0

ГЕРБ закри предизборната си кампания на сцената на Античния театър Пловдив. 

"Пожелавам на г-н Иван Тотев една тотална победа. Толкова голяма, колкото е и политиката на ГЕРБ". Това обяви Веселин Маринов и запя "За теб, Българийо". Преди него цяло съзвездие от изпълнители вдигна градуса на настроението. Въпреки студеното време хиляди симпатизанти дойдоха да закрият предизборната кампания на ГЕРБ. Още на входа всеки получаваше дъждобран и тениска с лика на Бойко Борисов.

Солистката на ансамбъл "Българе" Албена Вескова откри с "Бела съм, бела, юначе". След нея излязоха тримата тенори, които взривиха театъра.

Специалната изненада поднесоха жените на ГЕРБ от цяла България. Всяка област беше представена с по две дами, облечени в типичния за своя регион носии. 

"За нас, като пловдивчанки, е изключително важно да се гласува", обявиха момичетата от трио "Сопрано", преоблечени в цветовете на българското знаме.

"Пловдив заедно преживява своето възраждане. Нека продължим", призова кандидатът за втори мандат от ГЕРБ Иван Тотев. Той заедно с претендентите за общински съветници и районни кметове излязоха на сцената, заедно със заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. На Античния театър са и евродепутатите Андрей Ковачев и Ева Паунова.