0

Х асан Азис от ДПС официално се отказва от депутатското си място и остава кмет на Кърджали. Това обяви той в профила си във фейсбук, като става ясно, че вече е заявил желанието си в ЦИК.

Хасан Азис от ДПС официално се отказва от депутатското си място и остава кмет на Кърджали. Това обяви той в профила си във фейсбук, като става ясно, че вече е заявил желанието си в ЦИК.

"Заявих пред ЦИК, че се отказвам от мястото на народен представител и оставам кмет на Община Кърджали. Множество започнати проекти в града, поетите ангажименти към гражданите, както и многото работа, която ни чака в общинската администрация, ме убедиха, че мястото ми е тук, в града", аргументира се той.

Пояснява, че с присъствието си на второ място в листата за кандидати за народни представители на ДПС от Кърджали поел лично политическата и морална отговорност за резултата от вота.

Изтъква, че ДПС отбеляза много добър успех в Кърджали на тези избори.

"Благодарение на доверието, което гражданите ни гласуваха отново, ДПС затвърждава представителството си в следващия парламент. Още веднъж благодаря на всички граждани, които направиха правилния избор и подкрепиха идеите и вижданията на ДПС за развитие на България през следващите 4 години!", казва той.