0

Р уската естрадна звезда Катя Лел сензационно призна, че в младостта си е била отвлечена от извънземни, пише в днешния брой "Астро Телеграф" - притурка на в. "Телеграф".

Руската естрадна звезда Катя Лел сензационно призна, че в младостта си е била отвлечена от извънземни, пише в днешния брой "Астро Телеграф" - притурка на в. "Телеграф".

Певицата преживяла фантастичното си приключение преди 28 години, но решила едва днес да разкаже за него пред журналисти. Лел разкри дълбоко пазената си тайна в ефира на руското Ново радио. Не е ясно защо поп изпълнителката толкова време е мълчала, но според разказа й по време на инцидента тя се простила с няколко зъба. Те били извадени от представителите на друга цивилизация.

Зъби

„Зъбите ми изчезнаха без каквато и да било болка, без кръв – просто се изпариха като лъчи светлина“, спомня си Катя, която тогава била едва на 16 години. По думите й извънземните взели зъбите й, за да ги изучат. Тя повдига завесата около приключението си, посочвайки, че след отвличането си е попаднала на космическия кораб на извънземните. Тя смело твърди, че знае как изглеждат и дори си общувала с тях. При необходимост Лел е готова да състави фотопортрет, пише Телеграм каналът Super. След като се оказала на кораба, Катя дълго не могла да разбере къде се намира. Пришълците направили така, че тя да се чувства като парализирана с отпусната глава. Лел обаче чула разговора на извънземните. Те разговаряли помежду си на непонятен за нея език. След това към девойката се приближил мъж. „Той беше симпатичен, на около 30 години и с приятна външност“, разказва изпълнителката. Изведнъж мъжът неочаквано я попитал: „Катя, готова ли си?“. Певицата допълва, че извънземните могат да приемат всякакви облици. След като се върнала вкъщи, уплахата й била толкова силна, че напуснала родния си град. Тя не разказала на никого извънземната си история, защото се бояла да не бъде преследвана от уфолози и близките й да не я помислят за луда.

Отключване

Най-шокиращото признание на изпълнителката пред Ново радио е, че след отвличането й от обитателите на чуждата цивилизация се отключил музикалният й талант. Именно след пребиваването й на неидентифицирания летящ обект тя получила прозрение за музикалния си дар. В интервюто си за електронната медия естрадната звезда обаче не разкрива подробности как именно е била отвлечена, колко време е прекарала на космическия кораб и по какъв начин се е оказала отново на земята. Единственото, което казва тя, е, че пришълците са обещали да се върнат за нея.

Пух и прах

Известният руски журналист Антон Бекужев обаче разбива на пух и прах фантастичния разказ на певицата. Той е дълбоко убеден, че по този начин 44-годишната Лел иска да си върне отколешната слава, която през последните години почти угасна, а по време на изолация заради коронавируса – съвсем се изпари. „Сюрреалистичните опити на Катя да разпали тлеещата си популярност с нова сила изглеждат смешно и тъжно едновременно“, коментира Бекужев. „Когато за един изпълнител пресата почти не пише, а нови хитове не се появяват вече 10 години, то на въоръжение се вземат всякакви способи“, допълва журналистът. Бекужев припомня, че популярността спохожда певицата през 2000 г., когато цяла Русия пее хитовите й парчета „Муси-Пуси“ и „Джага-Джага“. В онези години Лел работи непрестанно, залята е от покани за концерти и участия. Тя известно време дори работи с легендата на руската естрада Лев Лешченко. „Лешченко винаги изглеждаше достойно на сцената – не беше важно дали е ял или спал“, спомня си Катя.

Калмикия

Агенциите припомнят, че Лел не е единствената в Русия, срещала пришълци. Преди време бившият президент на Република Калмикия и президент на Международната федерация по шахмат Кирсан Илюмжинов също призна, че в младостта си е станал жертва на пришълци и то в центъра на Москва. Той често разказва и за срещите си с баба Ванга, като тя му предсказала, че ще стане президент на Калмикия и също ще оглави федерацията по шахмат. Но най-важното – предсказала му къде има нефт в Калмикия, въпреки че учените смятали това за невъзможно.