0

В поредния филм от поредицата за Джеймс Бонд, британският специален агент 007 шофира специално разработен за лентата прототип Aston Martin, но в преследването участват култови автомобил като концептуалният Jaguar C-X75, спортният всъдеход Range Rover Sport SVR, както и емблематичният високопроходим модел Land Rover Defender. Продукцията, носеща заглавието „Спектър”, е 24-ят филм от поредицата за Агент 007. В него ще станем свидетели на едно от най-вълнуващите преследвания с коли, което ще се проведе по улиците на нощен Рим.

В най-вълнуващото преследване по улиците на нощен Рим, Хинкс с Jaguar C-X75 е по петите на Джеймс Бонд с Aston Martin DB10.

В тази спираща дъха сцена, използваният автомобил от Хинкс (Дейвид Баутиста) ще бъде Jaguar C-X75, смятан за най-модерният Jaguar произвеждан някога. Специално пригодените за снимачните дейности автомобили Land Rover Defender, както и най-бързият и мощен Land Rover създаван някога - Range Rover Sport SVR, също присъстват в голяма част от най-ключовите екшън сцени във филма. Използваните в снимките автомобили Defender, конструирани от отдела на Jaguar и Land Rover за специални цели, разполагат с огромни 37-инчови офроуд гуми, както и със засилена защита на купето с цел да „преборят” снежния планински терен при заснемането на сцените в Австрия. На представянето на автентичните автомобили, използвани при заснемането на каскадите за новия филм от поредицата за Джеймс Бонд, актьорът Дейвид Баутиста сподели, че суперспортният Jaguar C-X75 е истински „звяр”, който ще остане вечно в историята на филмите. Невиждани досега сцени от филма с каскадите, както и зашеметяващ 360-градусов макет на Jaguar C-X75 ще бъдат достъпни на сайтовете и в социалните канали на Jaguar и Land Rover. „Спектър” тръгва в кината у нас от 6 ноември 2015 г.