0

В ъз основа на някои предсказуеми черти на личността и характеристиките на елемента на всеки знак, астролозите могат да определят какви са предпочитанията на някого за прекарване на свободното време. Ако искате да започнете ново хоби и се чудите какво да подберете сред множеството предложения, вижте кое ое подходящо за вашата зодия.

Въз основа на някои предсказуеми черти на личността и характеристиките на елемента на всеки знак, астролозите могат да определят какви са предпочитанията на някого за прекарване на свободното време. Ако искате да започнете ново хоби и се чудите какво да подберете сред множеството предложения, вижте кое ое подходящо за вашата зодия.

Овен

Овните искат винаги да са първи. Дали ще ходят на волейбол, пилатес, плуване или аеробика, те ще гледат да изпъкнат пред останалите. Те действат с голям ентусиазъм и никога не оставят нещата недовършени. Освен това обичат да си похапват. Затова готварските курсове също ще им паснат тази година. Не на последно място, декорирането на разни неща също ще им достави удоволствие.

Телец

Те обичат да работят по-малко и да се глезят повече. Влекат ги модата и дизайнът. Когато тръгнат да се занимават с нещо, отдават се напълно и не хабят ресурси. Биха могли да ходят на курсове за изработка на бижута или плетива, но тъй като понякога бързо губят интерес и са по-мудни, едва ли ще го завършат. Имат интерес към хубавите цветя, затова с лекота биха правили аранжировки.

Близнаци

Хубаво е да работят с деца, самите те ще се изненадат колко добре се чувстват сред тях. Ако имат възможност, могат да посетят някой дом или да започнат работа като аниматор. Те не са забравили детското в себе си и определено ще се харесат на малчуганите. Тъй като са прекалено любопитни и търсят внимание, могат да правят фокуси или разни други номера на открито.

Рак

Хората, родени с тази зодия, са много романтични натури и обичат да се раздават за другите. Но през тази година е хубаво да отделят повече време за себе си, като ходят на масаж, на спа процедури или да медитират. С последната дейност ще се научат да управляват по-лесно емоциите си.

Лъв

Те не могат да стоят без работа. Винаги се обличат с вкус и изпипват детайлите, креативни са, затова биха потърсили хоби в тази област. Освен това имат доста добри организационни качества. В комбинация с любовта им към природата, те могат да се запишат в курсове по планинарство, скално катерене, да се отдадат на риболов.

Дева

Хората с тази зодия ще се справят отлично с реновирането на стари мебели или така нареченото „от нищо – нещо“. Девите обичат да изпипват детайлите. Това може да ги забави, но от друга страна накрая резултатът ще е отличен. В тази връзка ще им се отдава грънчарството или дърворезбата, защото са търпеливи.

Везни

Те ще открият, че искат да се занимават с повече от едно хоби през тази година. Тъй като обичат да се вглъбяват в проблемите на другите, йогата ще ги избави от токсичните хора в живота им. Някои асани ще им дадат така търсеното спокойствие. Изкуството и музиката вдъхновяват много везни. Затова уроците по танци, рисуване, декупаж, са подходящи за тях.

Скорпион

Скорпионите се нуждаят от нещо по-интензивно, което да повдигне адреналина им. Например кросфит тренировки, скално катерене, скачане с бънджи. Те обичат да са на ръба, но и са доста чувствителни. Могат да освободят натрупаното напрежение и да покажат страстта си като танцуват танго или салса.

Стрелец

Те търсят приключения и затова няма да имат голям проблем с намирането на хоби. Важното е да има предизвикателства. Онова, от което ще се изкефят най-много през новата година, е посещаването на така наречените Escape rooms. Разгадаването на различни загадки, търсенето на скрити ключове и духове, ще подхрани любопитството им. Пътуването по различни непознати места и отсядането на палатка, също е за стрелците.

Козирог

Хората, родени под този знак, са изключително земни. Всичко, с което се захванат, трябва да има някакъв смисъл. Те обичат да си пускат любимата музика и пеят до насита. Затова биха могли да отидат на караоке или да подобрят певческите си способности. Имат чувство за хумор, затова новото им хоби трябва да е забавно, например скачане на батут, водна аеробика, народни танци.

Водолей

Хората с тази зодия трябва да се отдадат на хуманитарна дейност, да членуват в неправителствени организации или да бъдат доброволци в някой приют. Този вид дейност не е точно хоби, но те обичат да пътуват и ще им хареса да помагат на хората на различни места из страната или в чужбина. Тъй като са любители на изкуството и историята, могат да правят безплатни турове за чужденци из различните забележителности.

Риби

За тях е подходящо изкуството. Те обичат да ходят на различни концерти, от които черпят вдъхновение. Могат да се запишат на уроци по свирене на пиано, китара, по пеене. Тъй като не са много търпеливи, може да си разнообразят свободното време с изработка на някакви артинсталации или малки подаръчета за близките.