0

П ървият шоурум на Mercedes-Benz с уникална за пазара концепция, комбинираща луксозни автомобили и богата колекция от аксесоари на едно място, отвори врати в столичния търговски център „София Ринг Мол”. Проектът на официалния вносител на марката у нас - „Силвър Стар”, се отличава с модерен дизайн и изискан стил, като цели да предостави различно изживяване за любителите на германската премиум марка близо до тяхното ежедневие. В новия шоурум компанията предлага селекция от над 200 вида аксесоари, сред които дрехи, шапки, куфари, парфюми, часовници и велосипеди. Любителите на премиум марката могат да изберат и поръчат допълнително от над 1000 артикула в каталога на Mercedes-Benz.

Първият шоурум на Mercedes-Benz с уникална за пазара концепция, комбинираща луксозни автомобили и богата колекция от аксесоари на едно място, отвори врати в столичния търговски център „София Ринг Мол”. Проектът на официалния вносител на марката у нас - „Силвър Стар”, се отличава с модерен дизайн и изискан стил, като цели да предостави различно изживяване за любителите на германската премиум марка близо до тяхното ежедневие. В новия шоурум компанията предлага селекция от над 200 вида аксесоари, сред които дрехи, шапки, куфари, парфюми, часовници и велосипеди. Любителите на премиум марката могат да изберат и поръчат допълнително от над 1000 артикула в каталога на Mercedes-Benz.

На разположение за тестово шофиране всеки ден от седмицата има 10 автомобила. Желаещите да си подарят изживяването да тестват Mercedes-Benz могат да избират от най-новите модели на марката като компактните A-клас и B-клас, любимите E-клас и CLA, както и високопроходимите модели GLE, GLC и GLS. Със съдействието на обучени консултанти клиентите ще се запознаят отблизо с продуктовата гама и ще научат повече за характеристиките на автомобилите Mercedes-Benz, които „Силвър Стар” предлага на българския пазар. В бъдеще компанията ще представя различни нови модели за тест-драйв на място.

Новият проект е част от дългосрочните инвестиции на генералния дистрибутор на Mercedes-Benz в страната. От стъпването си на пазара през пролетта на 2017 година до момента компанията „Силвър Стар” е вложила над 25 милиона евро в развиването на своята дейност у нас, като разполага също с демонстрационни автомобили на стойност 2,5 милиона евро.

„Нашата нова локация дава възможност на всеки посетител на мола да се докосне до света на Mercedes-Benz отблизо. „Силвър Стар” е първата компания в региона, която реализира подобен проект за германската автомобилна марка като концепция. Вярваме, че „София Ринг Мол” е правилното място за него – близо до нашите клиенти и техните очаквания за едно ново преживяване”, сподели по време на откриването Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на „Силвър Стар”.

„Стараем се във всеки един аспект да привличаме водещите световни марки. Ето защо за нас е особено вълнуващо да работим заедно с екипа на „Силвър Стар” за представянето на Mercedes Benz, точно където техните целеви клиенти прекарват по-голямата част от свободното си време – тук в „София Ринг Мол”. Добре дошъл, Mercedes-Benz”, каза Димитриос Папулис, изпълнителен директор на мола.