0

П убликация в една от големите социални мрежи с благотворителна цел получи само за няколко часа хиляди споделяния. Мъж от столицата подарява личния си автомобил на хора в нужда.

Публикация в една от големите социални мрежи с благотворителна цел получи само за няколко часа хиляди споделяния. Мъж от столицата подарява личния си автомобил на хора в нужда.

В публикацията ясно се посочва, че колата се подарява, а не продава. Комбито, произведено през 90-те, е немско возило с газова уредба. „Ако се сещате за някое семейство, самотен баща или самотна майка на които им е необходим автомобил ще се радвам да ми предложите“, пише потребителят на една от големите столични групи. Новият собственик няма да се бръкне и стотинка за прехвърлянето му и пререгистрацията в КАТ.

За няколко часа публикацията беше споделена от хиляди хора. Коментарите масово са с хвалби за жестта и учудване, че все още съществуват „такива хора“. Проверка на „Монитор“ показа, че зад псевдонима на дарителя „Мечо Пух“ се крие голям фен на автомобилите. Той е познат сред феновете на немските возила.