0

Над 160 двуколесни звяра на 18 световни марки, сред които и десетки премиери за България, превръщат Sofia MotoRing Expo в най-голямото мотоциклетно изложение в България на годината. От 25 март до 3 април на ниво 1 в столичния Sofia Ring Mall на площ от почни 1000 квадратни метра са изложени най-сензационните мотоциклети, скутери и аксесоари на марките Peugeot, Honda, KTM, Kawasaki, Harley Davidson, Yamaha, Suzuki, Piaggio, Gilera, Vespa, MV Agusta, Aprilia, Keeway, Ducati, Scrambler Ducati, Kymko, Moto Guzzi и Husqvarna.

На щанда на KTM любителите на кросовите мотоциклети могат да видят цялата нова гама на марката.

Експозицията беше открита от зам.-министъра на икономиката Любен Петров, който с интерес разгледа моторите. Вносителите на мотоциклети у нас са подготвили томбола и страхотни подаръци за посетителите. Най-големият подарък за тях е, че изложението Sofia MotoRing Expo е с безплатен вход. Безплатен за всички гости е и уникален мото-симулатор. Освен това в Sofia Ring Mall те имат шанс да се засекат с най-известните професионални и звездни мотористи в България, които няма да пропуснат да навестят най-голямото мотоциклетно събитие на годината.

„София Франс Ауто” представя пет модела скутери Peugeot от новата гама 2016 - Django, Metropolis, Tweet, Kisbee и Satelis.

Мотоциклетното изложение Sofia MotoRing Expo дава начало на серия от събития, които Sofia Ring Mall ще организира и домакинства в унисон с концепцията си за мол от ново поколение, в който всеки посетител да прекарва възможно най-качествено времето си, като едновременно се забавлява, пазарува и открива постоянно нещо ново за себе си.