0

16 години след като спечели конкурса „Мис Плеймейт“, Николета Лозанова продължава да приковава погледите към себе си. Брюнетката не спира да се грижи за външния си вид, а последното нещо, което направи, е да тунингова задните си части и да увеличи бюста си. С това НиЛо си затвърди категорично първата позиция в класацията за най-сексапилна плеймейтка. Това я отведе и на челните места на най-желана сред родните футболисти. Така хубавицата успя да омотае в мрежите си не един ритнитопковец, а в живота й до днес останаха Ники Михайлов и Валери Божинов. Половинката на Ники Михайлов редовно пали мъжките фантазии с провокативните си снимки.

Златка Райкова тотално смени имиджа си на гореща мацка с този на майка героиня и въпреки това остана блян за хиляди мъже у нас. Русата Златка не може да се спаси от профила си на предизвикателство за мъжкия пол. Освен че спечели титлата „Мис Племейт“ през 2007, тя е носителка и на още куп награди за най-секси блондинка, модел, риалити героиня, в това число и на майка.

Черната Златка не остава по-далеч от русата си колежка. Димитрова роди момченце преди 6 години и противно на очакванията, вместо да развали формата си, тя я подобри многократно. Хубавицата се запали по фитнеса и здравословното хранене и превърна тялото си в мечта за много мъже.

Светлана Гущерова години наред беше в редиците на най-желаните плеймейтки, докато не смени амплоато си с това на грижовна майка. Хубавицата се възползва от услугите на различни естетични корекции и се превърна в олицетворение за сексапил. Така дори успя да открадне съпруга на най-добрата си приятелка и да го превърне в своя законна половинка.