0

Н а гребена на вълната на професионалното си развтие – така виждаме героинята на Никол Кидман в предстоящия й филм „Да бъдеш Рикардос“. В заглавието, продуцирано от Amazon, тя влиза в образа на първата в историята телевизионна звезда – Люсил Бол.

На гребена на вълната на професионалното си развтие – така виждаме героинята на Никол Кидман в предстоящия й филм „Да бъдеш Рикардос“. В заглавието, продуцирано от Amazon, тя влиза в образа на първата в историята телевизионна звезда – Люсил Бол.

„Аз съм най-големият актив в портфолиото на Columbia Broadcasting System” - с тези думи Кидман открива първия трейлър на „Да бъдеш Рикардос“. Във филма тя ще си партнира с Хавиер Бардем, който ще влезе в образа на съпруга на Люсил Бол – Деси Арназ, известен музикант, диригент и комик. Сюжетът на филма, режисиран от Арън Соркин, гравитира около ситкома на съпрузите I Love Lucy, създаден през 1951 г. Сценарият ще се фокусира обаче и върху криза в брака на Бол и Арназ.

„Да бъдеш Рикардос“ ще бъде прожектиран в отбрани киносалони в САЩ от 10 декември, а 11 дни по-късно ще може да бъде и стриймван.