0

П рез топлите месеци на 2022 г. дамите ще се разхождат в изключително удобни чехли – с по-грубовати форми и смели декорации в един основен цвят. На мода ще са дръзките модели с различни плетки или панделки. Този сезон и мъже, и жени ще забравят напълно за познатите чехли или джапанки с разделител за пръстите, защото връх на подиума и улицата са масивните ленти, осигуряващи добър вид и комфорт.

Качество

Не правете компромис с цената на летните ви обувки. Колкото и примамливи да изглеждат промоциите, драстичните намаления и пр., то те няма да ви се отплатят в бъдеще, а напротив – ще бъдат по-скоро загуба на средства, създала и допълнително неудобство. Нашият съвет е да се фокусирате върху избора на подметка. Освен да отговаря на вашия номер, тя трябва да се характеризира с дълъг експлоатационен живот. Следователно и материалът, от който е изработена, трябва да е възможно най-устойчив на влиянието на околната среда. Има голям избор, особено що се касае до високи подметки, така че разнообразието на пазара ще удовлетвори и изискванията ви – ако не напълно, то по-голямата част.

Хит

Изберете една лента. Освен че стои красиво и удължава оптически крака, тя прилепва към ходилото – осигурявайки усещане за стабилност. Изчистена, под формата на различна плетка или като обемна панделка, лентата краси голям процент от новите модели. Разбира се, може да е изработена от различни материали – кожени за офиса, гумени за по-спортен дрескод или от плат – фаворита за ежедневна визия. За разлика от отминали години, когато на мода бяха така популярните шарени мъниста, пренасящи ни в Ориента, или допълнителният блясък, който създаваше шик – през този сезон всичко ще е сведено до минимум. Дизайнерите си позволяват “игра” само с броя на лентите – една, две до максимум три, с вида плетка и размера на каишите, както и с обема на панделката. Тя от своя страна може да бъде както свързваш елемент, така и декорация – прикрепена към основата.

Палитра

Светлата гама ще бъде топизбор за дамите с вкус – бебешко розово или небесносиньо. Всеки един от тези нюанси ще пасва на лятната визия, съчетаващ се с останалите цветове в дрескода или подчертаващ ги като контраст. За дамите над 40 г. подходящи ще бъдат кремавите оттенъци. Цвят кафе, лате, мръсно бяло или много светла мента – която да бъде акцент. За любителките на по-запомнящата се визия – яркочервено и оранжево. Патешкото жълто също ще намери своето приложение – и като основа, и като цвят за украските.

Черна класика за мъжете

Мачовците няма да направят крачка назад, изневерявайки на доказалия се във времето черен цвят. Ако става дума да плажни джапанки – то те биха се възползвали от пълната палитра, но стои ли въпросът за избор на чехли, които да гарантират удобството в ежедневието им – безспорно се нарежда черната кожа. Подобно на дамите и те ще имат възможността да се възползват от различните линии на летните обувки – по-груби, прави или такива с обли извивки. Най-важно в избора остава удобството.

Анимационни герои радват децата

Малчуганите не се интересуват колко е здрава обувката, от какво е изработена подметката, гарантира ли дълъг живот лентата и колко устойчива е декорацията – те обръщат внимание само на външния вид. За това не пренебрегвайте изискванията им. За да усмихнете вашите наследници, се запознайте с любимите им герои от хитовите анимации, компютърни игри и пр. Рисунките, но този път върху основата на детските чехли, се оказват толкова търсени, колкото и самите продукции. Често от серията може да срещнете и други артикули – шапка, лента, раница и пр.