0
И рина Флорин отключи Къщата на Ева
Актрисата Ева Борисова  от сериала „7 часа разлика” отвори новата си Къща за пълно преобразяване с изискано парти. „В нова къща човек кани първо приятелите си. Тук сме само съмишленици, които вярваме, че няма нищо по-добро от интелигентната  промяна на човека, без операции и рискове”, каза Ева, която успя да събере под един покрив всичките си съвременни апарати, методи и програми за подмладяване. Вратата на къщата отключи Ирина Флорин. Писателката Милена Фучеджиева се похвали, че вече е тренирала в лагера на Ева „Смарт боди чейндж” на морето със специална височинна маска и заслужено получи първия ваучер за новия тренировъчен лагер Сити камп, който се организира в Южния парк. Звездата Михаил Билалов и Ваня Николова,  сценаристка на най-новия, български сериал „Връзки” разгледаха космическите уреди за отслабване и вакуумната хипокси терапия.  
За чувствителни очи
В сезона на алергиите новият продукт от La Roche-Posay TOLERIANE ULTRA e изключително подходящ при чувствителност в зоната  около очния контур или на самите очи. Кремът помага при подпухване, раздразнения на чувствителната кожа. Той съдържа невросенсин и ниацинамид, които успокояват и термална вода La Roche-Posay, която  намалява подпухването. Флуидът е с лека, хидратираща текстура, която позволява лесно нанасяне, без натиск и търкане. Опаковката е херметична, на същия принцип както другите 2 продукта от серията. Кремът не съдържа консерванти, парабени, оцветители и алкохол. .
Аквафлуид за защита от лъчите
{img} Новият продукт на BIODERMA Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+/ UVA 24 e първата слънцезащита с аквафлуидна текстура и сух завършек. Подходящ е за всеки тип кожа и се предлага в 3 нюанса – безцветна, светла и златиста. Кремът се нанася лесно. При контакт с кожата, благодарение на реофлуидната технология, продуктът се втечнява и гарантира равномерното разпределение на филтрите, без да лъщи. Агентът Cellular Bioprotection® активира естествените защитни механизми на кожата, защитава клетъчното ДНК и предотвратява преждевременното й стареене.
Несесер за път  
За сезона на отпуските NUXE предлага удобен несесер с  козметични продукти от първа необходимост.  Мини опаковките на заемат място и са по ръка по време на път. В комплекта можете да намерите: мултифункционално сухо масло HUILE PRODIGIEUSE ® за лице, коса и тяло; новото душ-олио  със златисти частици и неустоим аромат на HUILE PRODIGIEUSE ®;  миниатюра на NUXE Prodigieux®  le parfum;  Crеme fraiche ® за 24 часова хидратираща и успокояваща грижа, мицеларна вода за почистване на лице, устни и околоочен контур, както и подхранващ крем за тяло за суха и чувствителна кожа. Поглезете вашите кожа и сетива с висококачествени продукти от натурален произход  с чувствени текстури и запленяващ аромат, независимо къде се намирате.